DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

4. Taşkent Kültür Festivali bugün başlıyor…

4. Taşkent Kültür Festivali bugün başlıyor…

Dikmen Belediyesi'nin katkılarıyla, Aşağı Taşkent ve Yukarı Taşkent muhtarlarının işbirliğiyle "Kıbrıs Kültürünü Taşkent'te Yaşayalım, Yaşatalım" sloganıyla organize edilen 4. Taşkent Kültür Festivali bugün başlıyor. İki gün sürecek olan festival Pazar akşamı sona erecek.

Yayın Tarihi: 15/05/15 10:30
okuma süresi: 2 dak.
4. Taşkent Kültür Festivali bugün başlıyor…
A- A A+

Taşkent Şehitliğinde 17.45'te saygı duruşu yapılıp, kortej yürüyüşüyle festival alanına gidilmesiyle başlayacak festivalde, stantların ve Taşcıoğlu eski eşya sergisinin açılışı, Dikmen Gençlik Merkezi halk dansları ve Güney Mesarya Halk Tiyatrosu ekibi "Şaman" oyunu, Tavder Tiyatro ekibi "Skeç ve Parodiler" gösterileri yer alacak. Gecenin sonunda ise "Sultan ve Grup Türbülans" konser verecek.

Dikmen Belediyesi Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, 17 Mayıs Pazar günü ise sabah saat 07.30'da Dağcılık Derneği ile Taşkent Piknik Alanı'nda dağ yürüyüşü için buluşma ve hareket sonrası yürüyüş ekibiyle birlikte Taşkent piknik alanında köy kahvaltısı yapılacak.

Yürüyüş sonrasında saat 14.00'de festival alanında buluşma ve Nostaljik eğlenceli oyunlar, halk dansları gösterisi- Özgür Adımlar Kültür Sanat Derneği, UKÜ 'International Night' gösterileri, piyango çekilişi, plaket verilmesi ve gecenin sonunda "Alkapon ve Grup Telex" konseri ile festivali sona erecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.