İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

AK parti milletvekili Özak ve Bakan Taçoy, Günsel'i ziyaret etti

AK parti milletvekili Özak ve Bakan Taçoy, Günsel'i ziyaret etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Yayın Tarihi: 17/05/15 13:08
okuma süresi: 2 dak.
AK parti milletvekili Özak ve Bakan Taçoy, Günsel'i ziyaret etti
A- A A+

AK Parti Trabzon Milletvekili Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Faruk Nafiz Özak ile KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaret sonrasında Yakın Doğu Tv mikrofonlarına konuşan Ak Parti Milletvekili Faruk Nafiz Özak: " Burada böylesine gelişmiş, fiziki açıdan, akademik açıdan, mezunlarının başarısı açısından bir üniversitede bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Kurucu Rektör Dr.Suat İ.Günsel'i, 25 yıla aşkın bir dönem de 50 yıllık bir yol almış başarısından dolayı yürekten kutluyorum. Ülkemizde çok sayıda gencimiz buraya gelip eğitim alarak, gerek Kıbrıs'ta gerekse dünyanın her yerinde çalışabilmektedirler. Bugün şunu öğrendik 106 ülkeden de öğrenciler buraya eğitim almaya gelmişler bu inanılmaz bir köprü. Düşünün ki bu öğrencilerimiz okullarını bitirdikleri zaman kendi ülkelerinde çok başarılı yerlere gelecekler. Bürokrat olarak, özel sektör olarak, siyasetçi olarak..Bu iki ülke arasında ülkeler arasındaki bağıda sağlayacak Yakın Doğu Üniversitemiz inanılmaz güzel hizmetler yapmaktadır. Şu an Güneş enerjisiyle yol kateden otomobilin önündeyiz bu da üniversitelerimizin araştırma geliştirmeye bilime ve teknolojiye verdikleri önemin bir somut göstergesidir. Bu bakımdan bunları görmek bizleri gerçekten çok mutlu etti. Bir gurur abidesi olmuş Yakın Doğu Üniversitesini bu noktaya getiren başta Kurucu Rektör Suat hocayı ve ekibini birkez daha kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum." Dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.