LAPTA
okuma süresi: 3 dak.

UBP, Lapta'da Tüzük çalıştayı gerçekleştirdi

UBP, Lapta'da Tüzük çalıştayı gerçekleştirdi

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, partisini ilk genel seçimlerde birinci parti durumuna taşıyamazsa istifa edeceğini yineledi.

Yayın Tarihi: 21/05/15 15:50
okuma süresi: 3 dak.
UBP, Lapta'da Tüzük çalıştayı gerçekleştirdi
A- A A+

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, tüm UBP'lilerin kurultay sürecinin yarattığı olumsuzlukların ağır bedellerini misliyle ödediklerini ifade etti.

UBP Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, 6 Haziran'da gerçekleşecek tüzük kurultayı öncesinde dün de Lapta'da düzenlenen tüzük çalıştayına katıldı.

Özgürgün, Le Chateau Lambousa'da Tüzük Komitesi üyeleri, milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri, örgüt başkanları, delegeler ve partililerin katıldığı toplantıda konuştu.

Tüzük değişikliğiyle ilgili çalışmaları anlatan Özgürgün,yaşanılan iki seçim nedeniyle ara verilen çalışmaların yeniden gündeme geldiğini ifade etti.

Özgürgün, "UBP bundan önce 6 tüzük kurultayı yaşadı. Ancak ilk kez tabanın ayağına giderek çeşitli yollarla görüş ve önerilerin alınmasında ısrarcı ve kararlı olundu. Bu bir anlayıştır. Bize göre tabanın görüşünü rehber edinmek esastır. Bu tüzük UBP'ni çağdaş, dünyayla uyumlu, kurumsal bir yapıyla partimizi halkımızla buluşturacaktır. Vizyonumuza ışık tutacaktır" dedi.

Yaşadıkları tüm olumsuzluklara rağmen, bugün tüm anketlerde partisinin hep önde göründüğünü iddia eden Özgürgün, ilk genel seçimde zafere ulaşacaklarını söyledi.

Hükümetin 3 yıl daha devam etme şansı olmadığını, aylarla ifade edilen kısa bir süreç kaldığını ileri süren Özgürgün, UBP'nin bu süreçten mutlaka birinci parti olarak çıkacağını gelinen noktanın UBP'nin hizmetini ihtiyaç gösterdiğini savundu.

Özgürgün, ilk genel seçim için 2018 yılının beklenmeyeceğini öngören Özgürgün, hemen yarın seçim olsa birinci parti olamamaları durumunda 31 Ekim'deki olağan kurultayı beklemeden hemen istifa edeceğini ifade etti.

Kararlı olduğunu, kararlılığını 2006 yılında da gösterdiğini belirten Özgürgün, "Benim siyasetteki varlık nedenim partime, ülkeme hizmettir. Verdiğime, vereceğime inandığım sürece görevdeyim. Yapamıyorsam giderim. Makamlar hizmetin aracı olmalıdır" ifadelerini kullandı.

Özgürgün, Yorgancıoğlu Hükümeti'nin ülke ekonomisini çok gerilettiğini, her sektör çalışanının perişan edildiğini öne sürdü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.