BEYARMUDU
okuma süresi: 2 dak.

Beyarmudu Belediye Başkanı Edip, Berova'dan destek istedi

Beyarmudu Belediye Başkanı Edip, Berova'dan destek istedi

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, "bölgeyi canlandırma" hedefiyle kurdukları "Pergama Kültür ve Sanat Derneği"nin faaliyetlerinin eski ortaokul binasında yapılabilmesi konusunda Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova'dan destek istedi.

Yayın Tarihi: 29/05/15 12:34
okuma süresi: 2 dak.
Beyarmudu Belediye Başkanı Edip, Berova'dan destek istedi
A- A A+

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Berova bu konudaki taleplerini aktarmak isteyen Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Belediye Başkanı Edip kabulde yaptığı konuşmada, Pergama Kültür ve Sanat Derneği'nin hedeflerinden birinin de bölgeyi turizm alanında canlandırmak olduğunu söyledi.

Dernek aracılığıyla kültürel etkinlikler düzenleyeceklerini de belirten Belediye Başkanı İlker Edip, eski ortaokul binasını kullanmak için Bakan Berova'dan destek talep etti.

BEROVA: "DESTEĞE HAZIRIZ"

Milli Eğitim Bakanı Berova ise kabuldeki konuşmasında, unutulmaya yüz tutmuş değerlerin canlanmasının, kırsal kesimlerin gelir elde etmesinin ve kültürel değerlerin geliştirilmesinin son derece önemli olduğunu kaydetti.

Beyarmudu'nun patates ve enginar üretimi de yapan güzide bir yer olduğunu söyleyen Özdemir Berova, "Okulun kullanımı gibi gereksinim duyulan tüm ihtiyaçların karşılanmasına destek vermeye hazırız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.