BEYARMUDU
okuma süresi: 1 dak.

Beyarmudu'nda düğün salonları bakıma alındı

Beyarmudu'nda düğün salonları bakıma alındı

Beyarmudu Belediyesi yaz aylarında yoğun düğün programları için tamirat gerektiren beldeye bağlı Düğün Salonlarını bakıma aldı.

Yayın Tarihi: 04/06/15 16:12
okuma süresi: 1 dak.
Beyarmudu'nda düğün salonları bakıma alındı
A- A A+

Zaman içerisinde yıpranan duvarlar boyanarak eski haline getirildi ve deforme olan sahneler tekrar bakıma alınarak onarma çalışmaları yapıldı. Bakım ve onarım çalışmalarıyla tekrar yenilenerek sezona hazırlanan Düğün Salonları, yeni hayatlara şahitlik edecek davetlilerini bekliyor.

Beyarmudu Belediyesi'nden alınan bilgi doğrultusunda;

Belediye Başkanı İlker Edip; "Ekip arkadaşlarımız ile birlikte titiz bir çalışma yaparak düğün salonlarımızın onarımını gerçekleştirdik. Misafirlerin daha rahat bir ortamda oturabilmesi, çevre düzenlemesi yaparak güzel bir görüntü oluşmasını sağladık.Düğün salonumuzun duvarlarında bulunan çatlaklar onarıldı. Yine duvardaki görüntü kirliliği boyanarak giderildi. Düğün salonumuzu temiz ve düzenli hale getirdik'' dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.