ALSANCAK
okuma süresi: 3 dak.

Yusuf Erol Spor Kompleksi'nin açılışı yapıldı

Yusuf Erol Spor Kompleksi'nin açılışı yapıldı

Alsancak Belediyesi Yusuf Erol Spor Kompleksi'nin açılışı yapıldı.

Yayın Tarihi: 05/06/15 08:39
okuma süresi: 3 dak.
Yusuf Erol Spor Kompleksi'nin açılışı yapıldı
A- A A+

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, 7 yıl önce bir kazada yaşamını yitiren Yusuf Erol hakkında bilgi verildi. Ardından Erol'un annesi Cemile Erol, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova birer konuşma yaptı.

Alsancak Belediyesi Halk Dansları grubunun gösterisinin ardından spor kompleksinin açılışı yetkililer tarafından yapıldı.

Tören, Alsancak Belediyesi ile Alsancak Yeşilova Spor Kulübü basketbol okulunun gösteri maçı ve slayt gösterisiyle sona erdi.

EROL

Yusuf Erol'un annesi Cemile Erol törende yaptığı konuşmada, çok karışık duygular içinde olduğunu, çocuk yaşta Yusuf Erol'un oyun oynadığı alanlarda artık başka çocukların da rahatça oyun oynayabileceğini ve spor yapabileceğini söyledi.

Anne Cemile Erol, spor tesisinin yapımında katkısı bulunan Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, TC Yardım Heyeti ve Alsancaklı köylülere teşekkür etti.

ATASER

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser de, görev döneminde 11 projeyi gerçekleştirmek istediğini, bunun birincisini başarmanın sevincini yaşadığını söyleyerek, TC Yardım Heyeti Koordinatörü Ertan Tosun'a teşekkür etti.

Milli park projesinin de onay aldığını, yakın zamanda ihaleye çıkılacağını kaydeden Ataser, 2016 sonunda milli parkı halka kazandıracaklarını söyledi.

Yeşiltepe köyünde çocuk parkı ve muhtarlık binası projelerinin onay aldığını ve yakın zamanda ihaleye çıkılacağını kaydeden Ataser, tüm bu yeni projelerin de köylülere hayırlı olmasını diledi.

BEROVA

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova da, spor kompleksinin hayırlı olmasını dileyerek, faydalı projeleri destekleyip güzel işlere imza atmaya çalıştıklarını söyledi.

Alsancak ilkokulu bünyesinde yeni derslik yapılması için projelerin hazır olduğunu belirten Berova, gelecek yıl eylül ayında 4 yaş grubu dersliklerinin de halkın hizmetine sunulacağını ekledi.

Törene Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, TC Yardım Heyeti Koordinatörü Ertan Tosun ve bazı milletvekilleri ile vatandaşlar da katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.