BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 7 dak.

Yeni i20 Hyundai tanıtıldı

Yeni i20 Hyundai tanıtıldı

"Bakışları ile kendine hayran bırakan" Yeni i20 Hyundai Özok Plzada basın mensuplarına tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 13/06/15 18:13
okuma süresi: 7 dak.
Yeni i20 Hyundai tanıtıldı
A- A A+

Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş ile Özok Group arasında İstanbul'da atılan imzalar sonucunda Hyundai'yi resmen şirket bünyesine dahil eden Özok Group, ilk lansman etkinliğini Yeni İ20'yi basın mensuplarına tanıtarak gerçekleştirdi.

Halil Öztunç: "Bizler sadece marka satmıyoruz. Markayı yollarda yıldızlaştıran satış sonrasında verdiğimiz önemle marka imajı da satıyoruz"

Etkinlikte ilk konuşmayı yapan Özok Group Genel Koordinatörü Halil Öztunç, 35 yıldır Kıbrıs'ta üretim ve ticari hayata adını altın harflerle yazan Özok Group'un, son 2 yılda otomotivde Renault ile piyasada yıldızlaşmasına ilave olarak, yeni bir heyecanla sektöre damgasını vurmuş Hyundai markasını bünyesine katmasının, kendilerini çok heyecanlandırdığına dikkat çekti.

Kurumsal iş ahlakı, iş disiplini, insana ve tüketiciye saygı ile markalaşarak yollarına devam ettiklerini söyleyen Halil Öztunç, " bugün bizim heyecan ve onur günümüzdür çünkü burada otomobil segmentinde 2008den bu yana avrupada 400.000 üzerinde satan ve benzinli otomatikte en çok tercih edilen otomobil ünvvanı almış yeni i-20 hyundai tanıtımı yapılacaktır. Karayollarımızda görmeye aşina olduğunuz. Hyundai markası bu modelle yeniden hayat bulacak ve yaşamanıza kolaylıklar getirecektir" dedi.

"Bizler sadece marka satmıyoruz. Markayı yollarda yıldızlaştıran satış sonrasında verdiğimiz önemle marka imajıda satıyoruz" diyen Öztunç, güler yüzlü, hızlı ve sorunsuz servis ve bakım ile kaporta, boya ve sigorta hizmetlerinin de teminatını bugün burada verdiklerini söyledi.

Hyundai Satış Müdürü Özgür Ayanoğlu, "Kıbrıs caddeleri yeni i20 ile aydınlanacak"

1947 yılında Güney Kore'de otomobil üretimine başlayan Hyundai, her geçen gün teknolojisini ve ürün kalitesini geliştirerek en iyi otomobilleri geliştirerek en iyi otomobilleri pazara sunmaktadır diyen Özgür Ayanoğlu, yeni İ20'nin B segmentinin en ideal aracı olduğunu söyledi.

Ayanoğlu özellikle Kıbrıs'a uygun harika bir yapıya sahip aracın özellikleri hakkında bilgi verirken, "hem gündüz hem gece içinizdeki ışıltıyı yansıtacak ve Kıbrıs caddeleri Yeni İ20 ile aydınlanacak" dedi.

İŞTE DİKKAT ÇEKİCİ BAZI ÖZELLİKLERİ

-Led entegre projeksiyon tip Farları

- Altıgen radyatör ızgarası ve ön sis farları ile Hyundai'nin DNA'sının özelliklerini bu modelde de sergilemektedir.

- 16 inç alaşım jantlar dikkat çekici tasarımı ile hem göze hem kalbe hitap ediyor.- Gövde rengi aynalar üzerinde sunulan Led sinyaller yeni i2o'nin kalpleri feth eden tasarımını destekliyor.

- Yeni i2o'nin akışkanlığına vurgu yapan c sütunu ile, geçtiğiniz yerlerde arkanızda iz bırakacaksınız

-Yeni İ 20 preminyum gösterge panelinde yeni nesil aydınlatma sistemi ile gözü yormayan ışık kulanımı özelliğini sunuyor.

HASAN ÖZOK: "KKTC'de artık iki dev markanın tek adresi var. Buluşma noktası ise Özok Group"

Özok Group Direktörü Hasan Özok konuşmasında, emin adımlarla büyüyen şirketleri ve otomotiv sektöründeki yerleri hakkında bilgi verdi. Özok, " özel hayatımızdaki merakımızdan dolayı işimiz haline gelen otomotivin hayatımıza gireli 25 yıl oldu. Ve bugün herkesin kalbinde taht kurmuş Hyundai markası grubumuz bünyesinde hayat bulurken gururlanıyoruz. Otomotiv sektöründe yıllanmış tecrübemizin bünyemizde en yüksek hedeflerle yorulmadan çalışan 100'ü aşkın arkadaşımla birleşmesi devraldığımız bayrağı daha da ileriye taşıyacağımızı gösterir" dedi.

"KKTC'de unutulmuş Renault markası bizlerle bugün ilk 5'e girdi…"

Hasan Özok, bundan 4 yıl önce 166 yıllık Renault markasını bünyelerine kattıklarını anlatırken şöyle dedi, "ülkemizde unutulmuş bir markayı son sıralardan ilk 5'e taşımayı başardık. Son 3 yıldır ülkemizde sektör lideri olan Hyundai markası artık Özok grup bünyesinde, Özok grup kalitesiyle satılacaktır. Özok otomotiv bu iki güçlü markayla 2016 yılında %50 Pazar payını hedeflemektedir. Bu alanda müşterilerimizin bize olan güveni her zaman en büyük değerimizdir"

Özok Group Direktörü Hasan Özok; "KKTC'de artık iki dev markanın tek adresi var. Buluşma noktası ise Özok Group. Bu durum her iki marka müşterisi için güven demektir. Ama unutulmaması gereken de bir gerçeklik vardır. O da Renault ve Hyundai arasındaki tatlı rekabetin devem edeceğidir. Özok Group olarak farklı alternatifleri ve markaları müşterilerimize sunmanın da ayrıcalığını yaşıyoruz" dedi.

Hasan Özok sözlerine şöyle devam etti "emin adımlarla ilerleyen ve büyüyen firmamız, gerek Türkiye ve Dünya'nın seçkin markalarını bünyesinde toplayarak, gerekse kendi oluşturduğu markaları ülke ekonomisine kazandırarak çalışmalarına devam etmektedir. Özok Group, British University of Nicosia'yı Eğitim adası Kıbrıs'a kazandırarak Yüksek Öğretimde farkındalık yarattı. Renault, Daitchia,Vestel, Karaca, Yataş gibi Türkiye ve Dünya'nın dev markalarını da bünyesinde topladı. Eğitim, inşaat, otomotiv ve mobilya gibi birçok sektörde başarılara imza atan Özok Group 400'e yakın çalışanı ile bugün KKTC ekonomisinde önemli bir yere sahiptir"

Konuşmasının sonunda insana verdikleri değer ve Kıbrıs Türk halkının mutlu olması gerektiğine dikkat çeken Hasan Özok, "kendimize olan güvenimiz ve halkımıza olan inancımızla KKTC için çalışmaya, kazandığını yine bu topraklara yatırmaya devam edeceğiz. İnsanı mutlu olmayan toplumlar başarıya da koşamaz. Bizler öncelikle mutluluğa ve insana değer veriyoruz. Onun içindir ki Bizimle yüzünüz hep gülecek" dedi.

Muhteşem bir organizasyon ile tanıtılan Hyundai Yeni İ20'nin lansmanın da ülkenin seçkin mankenleri de boy gösterdi. Etkinlikte Ali Özok-Hasan Özok-Fatma ve Şenay Özok birlikte pasta kestiler ve Özok Hyundai personeli ile beraber aile fotoğrafı çekildiler.

KKTC'nin seçkin basın mensuplarının katıldığı organizasyon kokteyl ile son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.