İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Irina Vlah YDÜ Kurucu Rektör Dr. Suat İ.Günsel'i ziyaret etti

Irina Vlah YDÜ Kurucu Rektör Dr. Suat İ.Günsel’i ziyaret etti

Gagavuzya Özerk Cumhurbaşkanı Irina Vlah, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel'i ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 24/06/15 14:09
okuma süresi: 1 dak.
Irina Vlah YDÜ Kurucu Rektör Dr. Suat İ.Günsel’i ziyaret etti
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gagavuzya Özerk Cumhurbaşkanı Irina Vlah ve heyetini karşılayan Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel , iki toplum arasındaki ilişkilerin hergeçen gün daha iyiye gittiğini ve programları karşılıklı yürüttüklerini ifade ederek, Gagavuzya'dan gelen öğrencilerin ülkelerini en iyi şekilde temsil ettiklerini ve görevlerini yerine getirdiklerini vurguladı.

Gagavuzya Cumhurbaşkanı Irina Vlah görüşmenin ardından Dr.Günsel ile birlikte Büyük Kütüphane yi gezerek bilgiler aldı.Kütüphane hakkında övgülü sözler söyleyen Cumhurbaşkanı Vlah'a dünyanın heryerinden kütüphaneye ulaşabileceği üyelik kartı hediye edildi. Ardından Hayvan Hastanesi , İnovasyon ve YDÜ Araba Müzesini gezen Gagavuzya Cumhurbaşkanı ve Heyeti onurlarına verilen öğle yemeğine katıldılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.