YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 1 dak.

Demir: "Birçok noktada servis yolları anayola dahil edildi"

Demir: "Birçok noktada servis yolları anayola dahil edildi"

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, BRT'ye açıklamada bulunarak, Salamis Yolu olarak bilinen Yenikent Bulvarı'nda yapılan çift şerit yolda kolay ulaşım sağlanması için, servis yollarının bir an önce yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 25/06/15 07:43
okuma süresi: 1 dak.
Demir: "Birçok noktada servis yolları anayola dahil edildi"
A- A A+

Demir, servis yollarının uzun süreden bu yana gündemde olduğunu belirterek, "Yenikent Bulvarı bölünmüş çift şerit yol olarak inşa edildikten sonra, bölge sakinleri ulaşımlarında sıkıntı çekiyor, birçok noktada servis yolları anayola dahil edildi" şeklinde konuştu.

Servis yollarının yeniden düzenlenmesi ve trafiğe açılması için igili makamlara başvurduğunu ifade eden Demir, bir netice alamadığını da söyledi.

İnşaat ruhsatlarının belediyenin yetkisi altında olması gerektiğini vurgulayan Demir, servis yollarının birçok vatandaş tarafından işgal edildiğini ve 50 ayak kuralına uyulmadığını söyledi.

Demir, "Bizim amacımız halka en iyi hizmeti vermektir" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.