YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 2 dak.

Evrensel Hasta Hakları Derneği Yeniboğaziçi'nde toplantı düzenliyor

Evrensel Hasta Hakları Derneği Yeniboğaziçi'nde toplantı düzenliyor

Evrensel Hasta Hakları Derneği yarın akşam saat 19.30'da Yeniboğaziçi Kültür Merkezi'nde bölge halkına yönelik hasta haklarının ele alınacağı toplantı düzenliyor.

Yayın Tarihi: 28/06/15 14:35
okuma süresi: 2 dak.
Evrensel Hasta Hakları Derneği Yeniboğaziçi'nde toplantı düzenliyor
A- A A+

Başkanı Emete İmge, hasta haklarının özel bir yasa ile korunması, tanınması, talep edilmesi ve içselleştirilmesi amacıyla çeşitli faaliyetler yürüttüklerini ve yarın akşamki toplantının da bu çerçevede yapılacağını açıkladı.

Evrensel Hasta Hakları Derneği Başkanı Emete İmge yazılı açıklamasında, sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Bu çalışmaları kırsal bölgelerde yaşayan halkın ayağına hizmet olarak götürmeyi amaçlayan Dernek Yönetim Kurulu'nun, faaliyetleriyle kırsal kalkınmaya önemli katkısı olan sivil toplum örgütleriyle işbirliğini çok önemsediğini kaydeden İmge, nisan ayında Akdoğan Yenilikçi Kadınlar Derneği işbirliğiyle başlattıkları çalışmaların Yeniboğaziçi Kadınlar Derneği'yle devam edeceğini duyurdu.

İMGE VE ÇOLAK KONUŞACAK

Yeniboğaziçi Kültür Merkezi'nde, yarın saat 19.30'da yer alacak etkinlikte Dernek Başkanı Emete İmge ile avukat Emine Çolak konuşmacı olacak.

Tüm halkın davetli olduğu etkinlikte "Hastalar ve yakınları olarak haklarımız nelerdir, sorumluluklarımızı biliyor muyuz, ülkemizde hasta hakları uygulamaları ne durumdadır, hak ihlaline uğrarsak ne yapmalıyız?" konuları yer alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.