DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Dikmen Belediyesi belediye sınırları içerisinde tüm köyleri ilaçlıyor

Dikmen Belediyesi belediye sınırları içerisinde tüm köyleri ilaçlıyor

Dikmen Belediyesi Sağlık Şubesi, yaz döneminde belediyenin profesyonel ilaçlama ekipleriyle belediye hudutlarında başlattığı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Yayın Tarihi: 03/07/15 14:14
okuma süresi: 2 dak.
Dikmen Belediyesi belediye sınırları içerisinde tüm köyleri ilaçlıyor
A- A A+

Dikmen Belediyesi'nden yapılan açıklamada, çevre ve doğa dostu biyolojik ve ekolojik ürünlerin kullanımına daha çok ağırlık verildiği; Belediye sınırları içerisinde 11 köyde sürdürülen ilaçlama çalışmaları kapsamında tüm evlere ve ağıllara tek tek girilerek ilaçlama çalışmaları yapıldığı belirtildi. Çalışmalar kapsamında tüm evlerin bahçeleri ve rögarları hamam böceği, haşere ve sineklere karşı ilaçlanıyor.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, halkın sağlığını ilgilendiren tüm konuların her zaman en önemli konu olduğunu vurgulayarak, Belediye hudutları dahilinde yaşam kalitesini arttırmaya ve sürekli geliştirmeye yönelik çalışmalara yoğunlukla devam edildiğini kaydetti.

İlaçlama işleminin yaz boyunca devam edeceğini söyleyen Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Dikmen Belediyesi'nin profesyonel İlaçlama ekibi tarafından düzenli ilaçlama programı yapılarak tüm köylerde bulunan evlerde ve ağıllarda her yeri ilaçladıklarını ve köy köy ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.