SPOR
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ Kadın Basketbol Takımı güç ve enerji depoluyor

YDÜ Kadın Basketbol Takımı güç ve enerji depoluyor

Türkiye Kadınlar Süper Ligi'nin iddialı ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Sırbistan Kampı verimli şekilde devam ediyor.

Yayın Tarihi: 02/09/15 12:39
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ Kadın Basketbol Takımı güç ve enerji depoluyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yeni sezona en hazır şekilde başlayabilmek için hazırlıklarına Sırbistan'da devam eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı günü çift idmanla geçirdi.

Umar Göker: "Oyuncuların İstek ve Arzuları En Üst Seviyede"…

Sezon öncesi hazırlıklarının ilk etabına KKTC'de başlayan oyuncular, Sırbistan kampında güç ve enerji depoluyorlar. Sabah antrenmanlarında kondisyon, güç, dayanıklılık ve koordinasyon çalışmaları yapan Yakın Doğu Üniversitesi takımı akşam antrenmanlarında ise teknik ve taktiksel çalışmalarda bulunuyor.

Sırbistan kampı kafile başkanı Umar Göker yaptığı açıklamada "Kamp yaptığımız bölge sezon öncesi hazırlıklar için muazzam denebilecek özelliklere sahip bir bölge. Avrupa'nın çok değerli basketbol takımlarının sezon öncesi hazırlıklarını yaptıkları bir coğrafyada ve tesislerde sezon öncesi hazırlığın en önemli aşamasını geçirmek bizler için büyük şans. Bunun bilincinde olarak kampın her dakikasını en verimli şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Teknik heyet ve oyuncular çok pozitif bir havada idmanları gerçekleştiriyorlar. Sırbistan'da kamp yapıyor olmak oyuncular için artı bir motivasyon kaynağı oldu. Oyuncuların istek ve arzuları en üst seviyede" dedi.

Asena Yalçın: Sisteme Adapte Olmak İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz"…

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımının yeni transferlerinden oyun kurucu Asena Yalçın da yaptığı açıklamada "Sırbistan kampı çok iyi şekilde başladı. Önümüzde bizi çok zor ve uzun bir sezon bizi bekliyor. Kadroumuz çok kaliteli ve karakterli oyunculardan oluşuyor. Bu da kuşkusuz kampın bir aile havasında geçiyor olmasına olanak sağlıyor. Zlatibor'da hem kondisyon hem de fizik olarak iyi çalışıyoruz. Ayrıca topla yaptığımız idmanlarla takım birbirini daha iyi tanımaya başladı. Alper Hocamızın oluşturmaya çalıştığı sisteme oyuncular olarak adapte olmak için var gücümüzle hem fiziken hem de mental olarak çalışıyoruz. Türkiye Kadınlar Süper Ligi çok zor bir lig oldu. Hiç bir maç kolay geçmeyecektir. Biz de bunun bilincinde olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.