AKDOĞAN
okuma süresi: 2 dak.

Akdoğan Spor, Kültür ve Sanat Festivali başlıyor

Akdoğan Spor, Kültür ve Sanat Festivali başlıyor

42'inci Akdoğan Spor, Kültür ve Sanat Festivali, 9 – 13 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacak. Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif'in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Yayın Tarihi: 07/09/15 18:30
okuma süresi: 2 dak.
Akdoğan Spor, Kültür ve Sanat Festivali başlıyor
A- A A+

"9 – 13 Eylül 2015 tarihleri arasında Akdoğan'da yer alacak festival kapsamı tümüyle bölgemiz Mesarya ve ülkemiz gelenek ve kültürünün sanatsal aktiviteler ve sporla harmanlanarak izleyiciye ulaşması hedeflenmiştir.

Akdoğan Akıncılar Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen festival, bu yıl Akdoğan Belediyesi'nin himayeleriyle, Akdoğan Spor, Kültür ve Sanat Festivali adı altında moda tasarımcısı ve kurgucu Abdullah Öztoprak tarafından organize edilmiştir.

9-13 Eylül 2015 tarihlerinde yapılacak olan Akdoğan Spor, Kültür ve Sanat Festivali kapsamındaki aktiviteler ekteki programda olduğu gibidir. Ülkemiz tarih kültür ve sanatı gençlikle bir arada buluşturmak üzere kurgulanmış programımız 9 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:00'de muhteşem mimarisi olan bir tarihi yapıt önünde gerçekleşecektir . Abdullah Öztoprak'ın 40 kişilik ekibiyle özel sahne, ışık ve efektleriyle ; Mesarya tarihi ve kültürünü yoğunlaştıracak şekilde sahneleyeceği 'Tek Şahidi Cümbezdi…Mesarya'dan Mezopotamya'ya' adlı gösterisi yapılacaktır. Toplum kültürümüze sahip çıkıp tanıtım adına yurtdışına da taşınmak üzere davetlimiz olarak Gala Gecemizde yanımızda olmanızı arzularız."

Ahmet LATİF

Belediye Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.