BEYARMUDU
okuma süresi: 1 dak.

İncirli Çocuk ve Halk Şenliği haftasonu yapılacak

İncirli Çocuk ve Halk Şenliği haftasonu yapılacak

1. İncirli Çocuk ve Halk Şenliği, hafta sonu gerçekleştirilecek. Beyarmudu Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediyenin, İncirli Muhtarlığı öncülüğünde gerçekleştireceği halk şenliğinde çeşitli etkinlikler yer alacak

Yayın Tarihi: 08/09/15 13:17
okuma süresi: 1 dak.
İncirli Çocuk ve Halk Şenliği haftasonu yapılacak
A- A A+

Stantlar kurulup satışların yapılacağı Şenlikte İbrahim Özduran, Kemal Okta ve Hakan Arap'ın konserleri, çocuk eğlenceleri, dans gösterileri olacak.

İncirli Muhtarı Mustafa Yeşilleme, 1. İncirli Çocuk ve Halk Şenliği'nin bir eğlenceden çok çocuklara yönelik bir organizasyon olarak algılanmasını istediğini belirterek, "çocuklar sadece İncirli beldemizin değil ülkemizin de geleceğidir. Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek, geleceğimizi de o kadar güvenle bakmamızı sağlamış oluruz. Etkinlikte çocuklarımız eğlenecekler ama eğlenirken paylaşmayı, paylaşırken de birlikte yaşamayı öğrenecek. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.