EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi, ITTES 2015'de temsil edildi

Yakın Doğu Üniversitesi, ITTES 2015'de temsil edildi

Yakın Doğu Üniversitesi Karadeniz Teknik Üniversitesinin düzenlemiş olduğu 3. Uluslararası Öğretim Teknolojileri ve Öğretmen Eğitimi Sempozyumunda temsil edildi.

Yayın Tarihi: 15/09/15 10:02
okuma süresi: 1 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi, ITTES 2015'de temsil edildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve aynı zamanda Center of Excellence bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkez başkanları Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, Karadeniz Teknik Üniversitesinin düzenlemiş olduğu 3. Uluslararası Öğretim Teknolojileri ve Öğretmen Eğitimi Sempozyumuna davetli konuşmacı olarak katıldılar.

Yükseköğretimde akreditasyon, standartlar ve uzaktan eğitim konusunda konuşma yapan Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, yükseköğretimde kaliteyi yakalamak için akreditasyon ve uzaktan eğitimin önemine dikkat çektiler. Alanla ilgili birçok bilim insanın katıldığı sempozyumda, işbirliğinin temelleri atılarak bilgi paylaşımı gerçekleştirilmiştir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.