İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Ermeni Konseyi'nden CTP'ye ziyaret

Ermeni Konseyi'nden CTP'ye ziyaret

Kıbrıs Ermeni Ulusal Konseyi, bu sabah Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Dış İlişkiler Sekreteri Muhittin Tolga Özsağlam ile görüştü.

Yayın Tarihi: 19/10/15 12:48
okuma süresi: 1 dak.
Ermeni Konseyi'nden CTP'ye ziyaret
A- A A+

Kıbrıs Ermeni Ulusal Komitesi'ni temsilen Simon Aynacıyan ve Varteni Kasapyan yer alırken, görüşmede akademisyen Ali Dayıoğlu da bulundu. Aynacıyan ve Kasapyan, Kıbrıs Türk toplumu ile geçmişte olan iyi ilişkilerini yeniden kurmak istediklerini ve bu bağlamdaki Kuzey Kıbrıs'taki kültürel ve siyasal oluşumlarla diyalog içerisinde ve ortak projelerde yer almak istediklerini söyledi.

ÖZSAĞLAM: AZINLIKLARIN HASSASİYETLERİNE ÖNEM VERİYORUZ

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede CTP'yi Dış İlişkiler Sekreteri Muhittin Tolga Özsağlam, CTP olarak adada yaşayan farklı kültürlerin ve etnik grupların adamızın zenginliği ve renkliliği olduğuna inandıklarını, bu bağlamda azınlıkların hassasiyetlerine de önem verdiklerini ifade etti. Özsağlam, ilerleyen günlerde de Ermeni toplumu temsilcileriyle diyalog içerisinde bulunmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.