DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

Şht. Mehmet Eray İlkokulu, Osman Işısal'ı ziyaret ederek destek istedi

Şht. Mehmet Eray İlkokulu, Osman Işısal’ı ziyaret ederek destek istedi

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullardaki sorunlara daha ciddi şekilde eğilmesi gerektiğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 21/10/15 13:06
okuma süresi: 2 dak.
Şht. Mehmet Eray İlkokulu, Osman Işısal’ı ziyaret ederek destek istedi
A- A A+
Işısal, belediye olarak okullara her türlü desteği verdiklerini ve bundan sonra da vereceklerini söyledi.

Değirmenlik Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Minareliköy'de buluna Şht. Mehmet Eray İlkokulu Müdürü Uğur Çınar, Okul Aile Birliği Başkanı Vedat Gözügüzelli ve beraberindeki Okul Aile Birliği üyeleri Murat Çarka, Mustafa Üçüz ve Çidem Gülmüş ile birlikte, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal'ı ziyaret etti.

Başkan Osman Işısal, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada eğitimin çok önemli olduğunu ve belediye olarak tüm bölge okullarına eşit derecede destek sağladıklarını kaydetti.

Eğitimdeki eksikliklerle ve okulların ihtiyaçları ile ilgili esas sorumluluğun Milli Eğitim Bakanlığı'na ait olduğunun altını çizen Işısal, Değirmenlik Belediyesi'nin eğitime verdiği önemden dolayı her türlü ihtiyaca cevap vermeye çalıştığını söyledi.

Yeni başlayan eğitim-öğretim yılıyla ilgili olarak, Başkan Işısal'a okulun eksikliklerini ve ihtiyaçlarını ileterek destek isteyen Müdür Uğur Çınar ve Okul Aile Birliği, Başkan Osman Işısal'a Şht. Mehmet Eray İlkokulu'na bugüne kadarki katkılarından dolayı bir de teşekkür plaketi takdim etti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.