YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Yeni Erenköy Belediyesi çalışanları yarın Ziyamet kavşağında olacak

Yeni Erenköy Belediyesi çalışanları yarın Ziyamet kavşağında olacak

Yenierenköy Belediyesi çalışanları maaşların ödenmemesi gerekçesiyle başlattıkları eylemi yarın Ziyamet kavşağında sürdürecek.

Yayın Tarihi: 27/10/15 14:27
okuma süresi: 2 dak.
Yeni Erenköy Belediyesi çalışanları yarın Ziyamet kavşağında olacak
A- A A+

Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Başkanı Ulus Arpalıklı yaptığı yazılı açıklamada, geçmiş yönetimlerin belediyenin mali yapısını iyi yönetememelerinin acısını belediye emekçilerinin çekmekte olduğunu ifade etti.

Arpalıklı, Yenierenköy Belediyesi çalışanlarının 2 aydır maaş alamadıklarını, "yönetim beceriksizliğinin" yükünün çalışanların omuzlarına bindirilmek istendiğini belirtti.

"Bugüne kadar hükümet eden tüm siyasilerimiz, belediyeleri denetlemek yerine seçim için istihdam yeri olarak görmektedirler. Bu anlayış da belediyelerimizi batma noktasına getirmiştir" diyen Arpalıklı, Yenierenköy Belediyesi'nin de bu anlayıştan dolayı borç batağında yüzdüğünü ileri sürdü.

Kalıcı bir çözüm üretmesi için hükümeti ivedilikle göreve çağıran Arpalıklı, yarın saat 09.30'da Yenierenköy Belediyesi çalışanları ile birlikte Ziyamet kavşağında eylem gerçekleştireceklerini ve basın açıklaması yapacaklarını bildirdi.

Dün Meclis önünde eylem yapan Yenierenköy Belediyesi çalışanları, bugün de bir günlük uyarı grevi gerçekleştiriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.