YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Yeni Erenköy'de yeni muhtarlık binası hizmete girdi

Yeni Erenköy'de yeni muhtarlık binası hizmete girdi

Yeni Erenköy'de Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı tarafından inşa edilen yeni Muhtarlık Binası bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.

Yayın Tarihi: 08/11/15 18:13
okuma süresi: 2 dak.
Yeni Erenköy'de yeni muhtarlık binası hizmete girdi
A- A A+

Törene Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Erhan UZUN, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran ALANLI, Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Hamit BAKIRCI, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Fatih YARIMBAŞ, Polis Genel Müdürü Süleyman MANAVOĞLU, İskele Kaymakamı Ahmet Cenk MUSAOĞULLARI, Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut YIKICI, Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi COŞKUN ve vatandaşlar katıldı.
Yenierenköy'deki tören saat 14.00'de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. "Erenköy Destanı" isimli kısa film gösteriminin ardından konuşmalara geçildi. Törende ilk konuşmayı yapan Yeni Erenköy Muhtarı Vahibe ÖZKASIRGA, yeni muhtarlık binasını kendilerine hediye eden Güvenlik Kuvvetleri Komutanı'na teşekkür etti.

Özkasırga'dan sonra söz alan Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, bugün Güvenlik Kuvvetleri Komutanı olarak bulunduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ulaşabildiği herkes için birşeyler yapabilecek olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşadığını ifade etti.

Uzun, kısa bir süre önce tanıştığı Yeni Erenköy Muhtarı Vahibe ÖZKASIRGA hanımefendi'nin duruşu ile içindeki vatan, millet ve bayrak sevgisi ile bizi biz yapan değerlere sahip bir insan olduğunu söyledi. Uzun konuşmasını törene katılan Yeni Erenköy halkına teşşekürle noktaladı.

Tören, konuşmaların ardından Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Erhan UZUN, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran ALANLI ve Yeni Erenköy Muhtar'ı Vahibe ÖZKSIRGA tarafından muhtarlık binasının açılışı ve kokteyl ile sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.