BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Sennaroğlu: "Bu yolların yapımı, beldemiz için milattır"

Sennaroğlu: "Bu yolların yapımı, beldemiz için milattır"

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, TC. Yardın Heyeti'nin finansmanı ile yapılacak Büyükonuk-Sazlıköy ve Sazlıköy-Mehmetçik yollarının yapımının, bölge için "bir milat olduğunu" söyledi.

Yayın Tarihi: 12/11/15 18:49
okuma süresi: 2 dak.
Sennaroğlu: "Bu yolların yapımı, beldemiz için milattır"
A- A A+

Her seçim döneminde gündeme gelen ama1974'den bu yana yapılmayan Büyükonuk-Sazlıköy ve Sazlıköy-Mehmetçik yollarının yapımı için gerekli ödeneğin TC Yardım Heyeti tarafından aktarıldığını açıklayan Sennaroğlu, "Büyükonuk-Sazlıköy yolunu Karayolları yapacak. Sazlıköy-Mehmetçik yolu için de 16 Kasım Pazartesi günü ihaleye çıkacağız" dedi.

Büyükonuk-Sazlıköy yolunun eski asfalt olduğunu ve 1974'den sonra hiç asfaltlandığını, Sazlıköy-Mehmetçik yolunun da toprak yol olduğunu ve bölge halkının her iki yoldan da çok dert yandığını anlatan Ahmet Sennaroğlu, her iki yolun da seçim dönemlerinde siyasetçiler tarafından gündeme getirildiğini, ama sonra hiç yapıldığını söyledi.

Kendisinin, "bu yolları yapacağım" diye seçim vaadinde bulunmadığını, ancak muhtarlarla yakın çalışarak, TC Yardım Heyeti'ne proje sunduklarını kaydeden Sennaroğlu, "Proje yapıp TC Yardım Heyeti'ne gönderdik. Yardım Heyeti doğru buldukları programlara destek oluyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İki yolun yapılması beldemiz için milattır. Bu yollar belde insanının ulaşımını ve hayatını kolaylaştıracak" dedi.

Büyükkonuk-Sazlıköy yolunun maliyetinin yaklaşık 1 milyon TL, Sazlıköy-Mehmetçik yolunun maliyetinin de1.5 milyonTL olduğunu ve her ikisinin deYardım Heyeti tarafından karşılandığını anlatan Ahmet Sennaroğlu, hedeflerinin, her iki yolun da 2016'ının ilk üç ayında tamamlanması olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.