GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

Öztaş: "Geçitkale'nin görünümü değişecek"

Öztaş: "Geçitkale'nin görünümü değişecek"

Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş, meydan düzenlemesi ile Geçitkale'nin daha çağdaş bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 17/11/15 16:10
okuma süresi: 2 dak.
Öztaş: "Geçitkale'nin görünümü değişecek"
A- A A+

Öztaş, T.C Yardım Heyeti'nden sağladıkları finansman desteği ile Geçitkale'de Kasaba Meydanı'nın düzenleneceğini ve eski kapalı sinema salonunun tadil edilerek, kültür ve kongre merkezi haline getirileceğini açıkladı.

Kasaba Meydanı düzenlemesi kapsamında, kafaterya, havuz, restorant, Atatürk büstü ve çevre düzenlemesi yapılacağını ifade eden Öztaş, "Meydan düzenlemesi ile Geçitkale'nin görünümü değişecek, daha çağdaş bir kent görünüme kavuşacak" dedi.

Eski kapalı sinema salonunun tadilatı bittikten sonra kültür ve kongre merkezi yapılacağını, bunun için ihaleye çıkıldığını anlatan Hasan Öztaş, ileriki projede de, buraya kasabaya hitap eden cep sinema salonunun yapılacağını söyledi.

Yaptıkları tüm projelere kaynağı T.C Yardım Heyeti'nden sağladıklarını anlatan Öztaş, "Asfaltlama ve kaldırım projemize, Yamaçköy su isale hattının yenilenmesine, Sütlüce'den ana yola çıkışta yol aydınlatma projelerimize de Yardım Heyeti kaynak verdi" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.