GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

Geçitkale Belediyesi Mesarya bölgesinde bir ilki gerçekleştirdi

Geçitkale Belediyesi Mesarya bölgesinde bir ilki gerçekleştirdi

Geçitkale Belediyesi Mesarya bölgesinde bir ilki gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 21/11/15 12:29
okuma süresi: 2 dak.
Geçitkale Belediyesi Mesarya bölgesinde bir ilki gerçekleştirdi
A- A A+

Avrupa standartlarında Nergisli köyünde başlatılan kaldırım çalışmalarında sona gelindi. Geçitkale Belediye başkanı Hasan Öztaş yaptığı açıklamada Geçitkale'ye bağlı tüm köylerde ayni uygulamayı devam ettireceklerini, kaldırımsız köy kalmayacağını dile getirdi. Tüm kaldırımların engelli vatandaşlara göre tasarlanarak yapıldığına dikkati çeken Öztaş, Mesarya'da bir ilke imza attıklarını söyledi.

Tüm projelerinde engelli vatandaşları ön planda tutarak çalışma yürüyeceklerini ifade eden Öztaş, özellikle engelli park alanları ile engelli tuvaletlerini önümüzdeki aylarda bölgeye kazandırılacağını açıkladı. Yapılan bu uygulamanın tüm belediyelerimize örnek teşkil etmesi yönünden büyük önem arz ettiğini dile getiren Öztaş, ''herkes bir engelli adayıdır unutulmasın'' ifadesini kullandı. Nergisli köyünde tamamlanmak üzere olan çalışmalarda sona gelindiğini sözlerine ekleyen Öztaş, yapılan kaldırımların engelli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.

Geçitkale Belediye Başkanı

Hasan Öztaş

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.