GURME
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Yarışması'nda

DAÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Yarışması'nda

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü "1. Gastpro Team 2015 Gastronomi Yarışması"na katıldı. DAÜ'nün davetli olarak katıldığı söz konusu yarışma "Banquet Magazine" tarafından Girne Grand Pasha Hotel, Vienna Balo Salonu'nda gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 24/11/15 16:19
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Yarışması'nda
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) faaliyet gösteren 12 gözde turizm tesisinin bar, mutfak ve servis ekiplerinin katıldığı ve dünyada bu formatta ilk kez gerçekleştirilen "Gastpro Team 2015 Gastronomi Yarışması" juri koltuğunda DAÜ Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi ve Dünyanın En İyi Yemek Tarifi Kitabı Ödülü "Cookbook Gourmand Awards" sahibi Gastronomi Yazarı, Şef Ömür Akkor yer aldı.

Fuar havasında gerçekleşen ve birçok firmanın yurtdışından da üst düzey katılım gösterdiği söz konusu organizasyona turizm, iş, eğitim ve medya dünyasından yaklaşık 400 davetli katıldı. Etkinliğe katılan Gastronomi Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri gün boyu etkinlikleri takip etme şansına sahip oldular.

Aynı akşam, Bellapais Gardens restoranda verilen gala yemeğine, sektör temsilcileri, jüri üyeleri, DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç ile Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. M. Güven Ardahan da katıldı. Yemeğin adeta bir "tadım mönüsü" havasında olduğunu belirten Prof. Dr. Kılıç ve Yrd. Doç. Dr. Ardahan, organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Banquet Magazine direktörü ve Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim görevlisi Salih Doğrusöz ile Bellapais Gardens otel ve mutfak ekibine teşekkürlerini iletti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.