YENİERENKÖY
okuma süresi: 1 dak.

Yenierenköy'ü hortum vurdu!

Yenierenköy'ü hortum vurdu!

Şiddetli yağmurla beraber gelen hortum Yenierenköy'de zarara neden oldu. Yenierenköy'ünbüyük bir bölümünde etkili olan hortum nedeniyle, elektrik ve telefon direkleri zarar gördü, ağaçlar söküldü, bir karavan ve bazı araçlarda hasar meydana gelirken, birçok evin deposu yerinden söküldü…

Yayın Tarihi: 28/11/15 09:54
okuma süresi: 1 dak.
Yenierenköy'ü hortum vurdu!
A- A A+
Bölgeyi dünden itibaren etkisi altına alan yağışlı havanın salıya kadar devam etmesi bekleniyor. Yağışlı havanın etkisiyle pazartesi-salı hava sıcaklığında da 3-4 derece düşüş olacak.

Meteoroloji Dairesi'nin 28 Kasım – 4 Aralık dönemini kapsayan raporuna göre, 23–25 derece dolaylarındaki hava sıcaklığı pazartesi ve salı günleri 20–22 derece dolaylarına gerileyecek.

Zaman zaman kuvvetli rüzgar da bekleniyor.

Öte yandan, şiddetli yağmurla beraber gelen hortum Yenierenköy'de zarara neden oldu…

Yenierenköy'ünbüyük bir bölümünde etkili olan hortum nedeniyle, elektrik ve telefon direkleri zarar gördü, ağaçlar söküldü, bir karavan ve bazı araçlarda hasar meydana gelirken, birçok evin deposu yerinden söküldü…

Zarar gören elektrik direkleri nedeniyle beldenin belli bir bölümünde elektrikler de kesildi…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.