DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

Işısal: "Ailelere, eğitimde büyük görev düşüyor"

Işısal: "Ailelere, eğitimde büyük görev düşüyor"

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, ilkokul döneminde, çocukların okul hayatlarına yeni başlamalarından dolayı, öğretmenlere düşen sorumluluktan daha çok ailelere büyük sorumluluk düştüğünü, çocuklara eğitimi ve okulu sevdirecek kişilerin aileler olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 02/12/15 10:12
okuma süresi: 1 dak.
Işısal: "Ailelere, eğitimde büyük görev düşüyor"
A- A A+

Değirmenlik Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Işısal, okullarda kurulan Okul Aile Birlikleri'nin bu bağlamda çok önemli olduğunu çünkü bu sayede okul ile çocuklar arasında sürekli iletişim içinde olunduğunu belirtti.

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal bugün Değirmenlik İlkokulu'nu ve Okul Aile Birliği'ni ağırladı.

Değirmenlik İlkokulu Müdürü Mehmet Malek, Müdür Muavini Hasan Yurdakul ve spor öğretmeni Şevket Şafakoğluları'nın yanıs ıra, yeni seçilen Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Kaldırım ile diğer Okul Aile Birliği üyeleri Başkan Işısal ile görüştü.

Değirmenlik İlkokulu Müdürü Mehmet Malek, Işısal'a hem yeni Okul Aile Birliği'ni tanıttı, hem de okulun eksiklerini ve ihtiyaçlarını aktardı.

Işısal ise, Değirmenlik Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bölge okullarına eşit seviyede yardımlarının süreceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.