LAPTA
okuma süresi: 2 dak.

Kader Felek'in aracı kundaklandı

Kader Felek'in aracı kundaklandı

Lapta'da bu sabaha karşı galerici Kader Felek'e ait HD 331 plakalı 2005 model BMW marka araç kundaklandı.

Yayın Tarihi: 13/12/15 12:59
okuma süresi: 2 dak.
Kader Felek'in aracı kundaklandı
A- A A+
Yanarak kül oldu

Lapta'da bu sabaha karşı galerici Kader Felek'e ait HD 331 plakalı 2005 model BMW marka araç kundaklandı. Araç tamamen yanarak kül olurken, polis faillerin peşine düştü.

Ülkemizde asayiş ile ilgili olaylar hız kaybetmeden seyrine devam ediyor. Daha dün akşam Girne'de Sezgin Bingül'ün kurşunlanma olayının üzerinden 24 saat geçmeden bu kez Lapta'da bir araç kundaklanarak kül haline getirildi.

Lapta Kamelya Sokak'ta ikamet eden ve galericilik yapan Kader Felek'e ait 2005 model HD 331 plakalı BMW marka araç sabaha karşı 04:00 sıralarında, üzerine yanıcı madde dökülerek yakıldı. Araç kundaklama sonrasında tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Kundaklanan aracın sahibi, Lapta'da galericilik yapan Kader Felek Kıbrıs Medyatör'e şunları söyledi;

Uykudan patlama sesiyle uyandım, dışarıya baktığımda aracımın yanmakta olduğunu gördüm. Araca müdahale edilse de aracım tamamen yandı.

Kimseden şüphelenmediğini ancak kendisini ve ticari yaşamını çekemeyenlerin olduğundan bahseden Kader Felek, polisin olayı çözeceğine inandığını söyledi. Olay yerine gelen polislerin bazı delilleri emare olarak aldığını söyledi. Yanan aracın biraz uzağında bidonlar ile ucuna pet şişe geçirilmiş demir çubuk bulunduğuna dikkat çeken Kader Felek, aracının ful kasko olduğunu söyledi.

Kıbrıs Medyatör
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.