YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Talat: "Ağzı bozuk küfürbazlar"

Talat: "Ağzı bozuk küfürbazlar"

2'nci Cumhurbaşkanı ve CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, kişisel Sosyal Medya hesabından Yenierenköy Belediyesi ile ilgili Sosyal Medya'dan kendisine yapılan eleştirilerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 23/12/15 10:25
okuma süresi: 2 dak.
Talat: "Ağzı bozuk küfürbazlar"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Talat, kişisel Sosyal Medya hesabından, kendisine ağır eleştiriler yönelten Yenierenköy Belediyesi çalışanlarına "Ağzıbozuk hadsiz küfürbazlara söyleyecek sözüm yok" derken, eleştiri yapanlara da düşüncelerini ifade etti.

Talat'ın Sosyal Medya'da yaptığı açıklamanın tam metni şöyle:

"Yenierenköy Belediyesi ile ilgili söylediklerim genel çerçevesinden kopartılarak, bazı sözcükler cımbızlanarak eleştiri konusu yapılıyor.

Ağzıbozuk hadsiz küfürbazlara söyleyecek sözüm yok, ama eleştirenler için, düşüncelerimi yazılı olarak ifade etme gereği duydum... Erenköy Belediyesi -devlet katkısı dahil- tüm gelirleriyle, çalışanların sadece net maaşlarını ödeyemiyor! Sosyal Sigorta ve İhtiyat Sandığı yatırımları ise hiç yapılamıyor... Neden?

Çünkü ödeyebileceğinin çok üzerinde personel istihdamı yapılmış!.. Borçla maaşlar ödenmiş... Seçim zamanları daha da istihdam yapılmış... Personel sayısı, ihtiyacın iki misli olmuş!.. Borç büyümüş ve borçlanma kapasitesi aşılmış... Belediye artık borçlanamıyor!..

Peki, şimdi bu belediye nasıl kurtulur?.. Ya personel normal sayısına indirilir ya da İçişleri Bakanının planı, yani %5 ile %25 arası kesinti yapılır... Daha başka önlem ve desteklerle -belki- bu gemi yüzdürülür...

Başka ne yapılabilir, bilen varsa söylesin!..

Benim söylediğim şu: Belediye bugünkü durumuyla sürdürülemez! Bazılarının dillendirdiği gibi Belediye Başkanı ve Meclis istifa ederse de Belediye dağılır, kapanır. Çalışanlar da tamamen işsiz kalır... Ben başka birşey söylemedim. Yani bunlar benim görüşlerim ve aslında, uyarılarım... Bunları da geçtiğimiz Cumartesi BES'i ziyaret ederek anlattım...

"Emek en yüce değerdir" demagojilerine gerek yok. Emek, elbette en yüce değerdir, ama bu değer de ödenebilirse anlam kazanır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.