AKDOĞAN
okuma süresi: 2 dak.

Akdoğan'da 13'üncü maaşlar ödeniyor

Akdoğan'da 13'üncü maaşlar ödeniyor

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif yıllardır belediyenin kanayan yarası haline gelen ve kangren olmuş yatırımlar ve maaşlar konusunun artık tarihte kaldığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 24/12/15 15:09
okuma süresi: 2 dak.
Akdoğan'da 13'üncü maaşlar ödeniyor
A- A A+

12 yıldan beri zamanında yatırılmayan maaşlar ve sosyal haklar göreve geldiğim günden itibaren düzenli olarak yatırılmaya başlandığını dile getiren Ahmet Latif, on üçüncü maaşların da bugün ödendiğini söyledi. Latif, Devletin on üçüncü maaşları ödemekte zorlandığı bu dönemde Belediyemiz on üçüncü maaşları ödeyerek, personelimizi yeni yıl öncesi ödeyerek bundan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, göreve geldiği gün ''Akdoğanlı olmanın ayrıcalıklı olacağı bir dönemi yaratmak için çıktığı bu yolda hizmetlerini kesintisiz olarak vermeye devam ediyor. Belediyenin borçları için büyük mücadele verdiğini açıkladı. Latif, yıllarca kötü yönetilen belediyenin maddi zarara uğratıldığını, mevcut borçların azaltılarak sıfırlanması için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Latif, 12 yıldan beri zamanında ödenmeyen maaşların ve yatırımların artık sorunsuz ödeneceği ifade etti. Belediye'nin yeni yıla hazır olduğunu da sözlerine ekledi. Latif, halkının ve tüm vatandaşların yeni yılını kutlayarak, mutlu bir yıl diledi.

Saygılarımla,

Ahmet LATİF

Belediye Başkanı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.