BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Başkanlar Yeni Erenköy Belediyesi çalışanlarını ziyaret etti

Başkanlar Yeni Erenköy Belediyesi çalışanlarını ziyaret etti

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu Yenierenköy Belediyesi'nde yaşanan sıkıntılar nedeni ile Yenierenköy Belediyesi çalışanlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 29/12/15 16:16
okuma süresi: 2 dak.
Başkanlar Yeni Erenköy Belediyesi çalışanlarını ziyaret etti
A- A A+

3 aydır maaş alamayan ve sorunlarına çözüm bulunamayan Yenierenköy Belediyesi çalışanlarına yardım amacı ile gıda yardımında bulunuldu.

Kendi imkanları çerçevesinde gıda yardımı yaparak çalışanlara bu zor günlerinde destek olabildikleri için mutlu olduklarını ifade eden belediye başkanları, Yenierenköy Belediyesi'nin içinde bulunduğu durumu değerlendiren bir de açıklama yaptılar.

Sennaroğlu, '' İskele ilçesinin 5 belediyeden oluştuğunu ve bu 5 belediyeyi 1 elin 5 parmağı olarak gördüklerini söyleyerek, beş parmaktan bir tanesi zarar görürse diğerlerinin de canının yandığına vurgu yaptı.

Sennaroğlu bu gibi olaylardan herkesin üzüntü duyduğunu söyleyerek, Yenierenköy Belediyesi'nde yaşanan sorunlara çözün bulma adına gerçekleşen görüşmede olumlu sonuç alındığı haberini duyduğunu ifade ederek Yenierenköy Belediyesi ve çalışanları adına çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sennaroğlu, bu gibi olayların yaşanmamasını temenni etti

Ahmet SENNAROĞLU

Eko Gün Etkinlikleri Komite Başkanı

Büyükkonuk Belediye Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.