BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Büyükkonuk okullarında yeni yıl kutlaması

Büyükkonuk okullarında yeni yıl kutlaması

Büyükkonuk Belediyesi yeni yıl dolayısı ile belde okulları Büyükkonuk, Yedikonuk ve Kaplıca İlkokulu'nda kutlama balosu düzenledi.

Yayın Tarihi: 04/01/16 14:02
okuma süresi: 1 dak.
Büyükkonuk okullarında yeni yıl kutlaması
A- A A+

Düzenlenen baloya katılarak öğrencilerle eğlenceli vakit geçiren Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu ''çocuklar bizim geleceğimizdir'' diyerek yeni yılın çocuklar için ayrı bir heyecan olduğuna vurgu yaptı. Belde ilkokulu öğrencilerini mutlu edebilmek amacı ile düzenlenen bu yeni yıl balosunda yaşanan eğlenceye vesile olmanın mutluluğunu dile getiren Sennaroğlu, baloda öğrencilere yiyecek ve içecek dağıtılmasından sonra Telsim Vodafone Group Şirketi'nin katkılarıyla getirilen palyaço ve Hokkabaz'ın yapmış olduğu gösterilerle son buldu. Tüm öğrencilerin gönüllerince eğlenmesini sağlayan Telsim Vodafone'e teşekkür eden Büyükkonuk Belediye Başkanı Sennaroğlu, etkinliğe yiyecek katkısı koyan Ekor Un Ürünleri LTD'e de ve Kaya Artemis Resort Otel'e de teşekkür etti.

Ahmet SENNAROĞLU

Büyükkonuk Belediye Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.