MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Mehmetçik Belediyesi 13. maaşları ödedi

Mehmetçik Belediyesi 13. maaşları ödedi

Yeni yılın ilk çalışma günü olan Pazartesi Mehmetçik Belediyesi çalışanları 13.maaşlarını aldı.

Yayın Tarihi: 05/01/16 12:55
okuma süresi: 2 dak.
Mehmetçik Belediyesi 13. maaşları ödedi
A- A A+
Belediye'nin hafta sonu ve tatil demeden çalışan personeli yeni yılın ilk günlerinde aldıkları 13.maaşla motive oldu. Mehmetçik Belediyesi son dönemde Citta Slow çalışmalarını hızlandırdı. Cittaslow çalışmaları çerçevesinde ilk adım Tohum Merkezi'nin açılması ile başladı. GDO'suz tohumlar üretecek olan Zeka Bey Tohum Merkezi, halka ücretsiz tohum vermeye devam ediyor. Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli yaptığı açıklamada Cittaslow çalışmalarının özverili belediye çalışanları ile devam ettiğini dile getirerek, bu alanda yapılan çalışmaların hem bölgede hem de çevre köylerde memnuniyet yarattığını söyledi. bölgenin doğal yapısını bozmadan yürütülecek olan çalışmalar çerçevesinde GDO'suz tohum üreterek de halka hizmet vermenin mutluluğunu paylaşan Sarıçizmeli, Çayırova köyünde pilot okul seçilen Çayırova İlkokulu'nun bahçesinde çocuklar uygulamalı tarım alanı yaratıldığını böylelikle çocukları erken yaşlarda üretim yapmaya teşvik ederek GDO'suz sebze üretmelerini sağladıklarını ifade etti.

Bugün ödenen 13.maaşlara da değinen Sarıçizmeli, belediye çalışanlarının hakkı olan 13.maaşı ödemenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Belediyenin uzun yıllar yatırım yapamaz halde olduğuna dikkati çeken Sarıçizmeli, sorunların giderek aşıldığına da vurgu yaptı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.