GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

Geçitkale ve Karaman Belediyeleri kardeş belediye olma kararı alındı

Geçitkale ve Karaman Belediyeleri kardeş belediye olma kararı alındı

Geçitkale Belediyesi çağdaş belediyecilik yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ederken, Yerel Yönetimler, özellikle de belediyeler arasında işbirliğinin, bilgi ve tecrübe paylaşımının olması ve geliştirilmesi küreselleşme sürecinin hızlandığı günümüzde büyük önem kazanmıştır.

Yayın Tarihi: 07/01/16 12:58
okuma süresi: 2 dak.
Geçitkale ve Karaman Belediyeleri kardeş belediye olma kararı alındı
A- A A+

Bu nedenledir ki kardeş şehirler kazanma konusunda çalışmamız olumlu yönlerde gerçekleşmektedir . Belediyemiz bu çalışmalar sonucunda Geçitkale Belediyesi ve Karaman Belediyesi Meclis Toplantılarında kardeş şehir olunması kararı alınmış bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde imzalanacak olan protokolle,'Kardeş-şehir' anlaşmaları ile belediyelerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarının, her iki belediyenin de kendisini geliştirmesi, yaşadığı sorunlara alternatif çözümler bulabilmesi, eğitim, kültür, sanat, ekonomik, işbirliği başlatmak veya geliştirmek istediği projelerine yeni fikirler ekleyebilmesi açısından çok yararlı olduğuna inanıyoruz. Tüm bunların yanı sıra bu projelerden ayrı olarak Kardeş Şehirlerle birçok sosyal ve kültürel aktiviteler de gerçekleştirilebilir. Bu nedenle gün geçtikçe gelişen ve modernleşen Belediyemize daha güzel hizmetler vermek amacıyla kendimizi bu alanda geliştirme çabası içerisindeyiz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.