BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Ağaç katliamları Büyükkonuk'ta da ortaya çıktı

Ağaç katliamları Büyükkonuk'ta da ortaya çıktı

Son zamanlarda artış gösteren ağaç katliamları Büyükkonuk'ta da ortaya çıktı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan ağaç katliamlarına birkaç gün önce Büyükkonuk beldesi de dahil edildi.

Yayın Tarihi: 08/01/16 15:42
okuma süresi: 1 dak.
Ağaç katliamları Büyükkonuk'ta da ortaya çıktı
A- A A+

Konu ile ilgili bilgi veren Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu ada genelinde yaşanan ağaç katliamlarının her geçen gün arttığını ve bu konu ile ilgili çok acil tedbirler alınarak, caydırıcı cezaların artırılması gerektiğini söyledi. Ağaç katliamlarına dur demenin vaktinin geldiğini ifade eden Sennaroğlu; polisin, Orman Dairesi ve Kaymakamlığa çağrıda bulundu. Son olarak birkaç gün önce Büyükkonuk bölgesinde yaşanan ağaç katliamlarını basınla birlikte yerinde inceleyen Büyükkonuk Belediye başkanı Ahmet Sennaroğlu açıklamasında, bu yapılan ağaç katliamlarının insanlığa sığmadığını ve bunu yapanların en kısa sürede yakalanıp, en ağır cezalara çarptırılması için belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ahmet SENNAROĞLU

Büyükkonuk Belediye Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.