BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Büyükkonuk Belediyesi'ne bir kardeş belediye daha ekleniyor

Büyükkonuk Belediyesi’ne bir kardeş belediye daha ekleniyor

Büyükkonuk Belediye başkanı Ahmet Sennaroğlu Anavatan Türkiye'deki belediyelerle yapmış olduğu iyi niyet ilişkileri ve karşılıklı bilgi alışverişi neticesinde Ayvacık Belediyesi ile kardeş belediye oluyor.

Yayın Tarihi: 11/01/16 17:30
okuma süresi: 1 dak.
Büyükkonuk Belediyesi’ne bir kardeş belediye daha ekleniyor
A- A A+

Büyükkonuk Belediyesi kardeş belediyesi olan Nevşehir Kaymaklı Belediyesi'nden sonra Samsun Ayvacık Belediyesi ile de kardeş belediye olma yolunda karşılıklı adımlar atıldı.

Büyükkonuk Belediyesi ve Ayvacık Belediyesi arasında kardeş belediye olma kararı geçtiğimiz günlerde her iki belediyenin meclis toplantısında oy birliği ile kabul edildi. Alınan karar neticesinde Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu kardeş belediye protokolü imzalama için Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ve heyetini KKTC'ye davet etti. Yapılan davet üzerine adamıza gelecek olan Ayvacık Belediyesi Heyeti ile Büyükkonuk Belediyesi heyeti arasında 14 Ocak 2016 tarihinde saat 10:00 da Belediyeler Birliği Binasında kardeş belediye protokolü imzalanacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.