DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

Değirmenlik'te Cumartesi fidan dikme etkinliği var

Değirmenlik'te Cumartesi fidan dikme etkinliği var

Değirmenlik Çevre ve Tanıtma Derneği'nin "Daha Yeşil Değirmenlik İçin Elele" sloganıyla bu yıl birincisini düzenleyeceği fidan dikme etkinliği, Cumartesi günü saat 13.30'da Değirmenlik İlkokulu civarındaki tepelerde gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 14/01/16 10:13
okuma süresi: 1 dak.
Değirmenlik'te Cumartesi fidan dikme etkinliği var
A- A A+

Dernek başkanı Gülsüm Gözenler tarafından yapılan açıklamaya göre, köyün diğer kurum ve kuruluşları yanında bölge insanının da katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikte toplam 500 adet fidan dikilecek.

Ülke genelinde ve özellikle Değirmenlik bölgesinde var olan çevre sorunlarına karşı tüm halkı duyarlı olmaya davet eden dernek yöneticileri, gelecek nesiller için yaşanılabilir bir çevre, yaşanılabilir bir Değirmenlik ve yaşanılabilir bir Kıbrıs'ı yaratmak adına herkesi fidan dikmeye katkı koyma davet ettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.