ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

"Ailede Huzur Projesi" seminerleri başladı

"Ailede Huzur Projesi" seminerleri başladı

Gençlik Dairesi "Ailede Huzur Projesi" kapsamındaki seminerler dizisi dün Gençlik Dairesi'ne bağlı Alsancak Gençlik Merkezinde başladı.

Yayın Tarihi: 04/02/16 12:36
okuma süresi: 2 dak.
"Ailede Huzur Projesi" seminerleri başladı
A- A A+

Semineri ailelerin yanı sıra, Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün ve Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser de dinledi. Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün, seminerin başında yaptığı konuşmasında ailede huzur ve iletişimin önemli olduğunu vurgulayarak, yapılan bütün araştırmalarda, anketlerde ve gerçekleştirdikleri bölge toplantılarında gençlik sorunlarının altında ailenin çıktığını söyledi.

Düzgün, bilinçlenmenin çocuklarımıza gençlerimize daha güzel yüzler göstermek adına gerekli olduğunu vurgulayarak, gerçekleşecek kurslarla kendimizi geliştirerek çocuklarımıza katkı sağlanabileceğini kaydetti.

Alsancak, Esentepe, Güzelyurt, Bostancı, Lefkoşa, Akıncılar, Geçitkale, Sütlüce, Dipkarpaz, Çayönü, Paşaköy, Vadili ve Akdoğan olmak üzere seminerlerin ülke geneline yayılacağını söyleyen Düzgün, ailelerin ilgisine şimdiden teşekkür ederek, çocuklarımız için kurslara ilgi gösterilmesini istedi.

Düzgün, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser'e de teşekkür ederek, bölgede işbirliği içerisinde hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser de kısa bir süre önce Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün'ün kendisini ziyaret ettiğini ve sorunlar üzerine görüştüklerini dile getirerek, gençliğin sorunlarının gün yüzüne çıktığını ve bunun nasıl çözeceklerini konuştuklarını belirterek bugün ailede huzur seminerlerinin başlatıldığını vurguladı.

Ataser, Alsancak bölgesine gösterdikleri ilgiden dolayı Gençlik Dairesi Müdürlüğüne teşekkür ederek, birçok çalışmayı daha yürürlüğe koyacaklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.