TATLISU
okuma süresi: 3 dak.

Tatlısu Belediyesi kadınları unutmadı

Tatlısu Belediyesi kadınları unutmadı

Tatlısu belediyesi, 8 mart dünya kadınlar günü dolayısıyla Tatlısu'da yaşayan kadınları Tatlısu Zambak Tatil Köyü'nde düzenlediği çay partisinde ağırladı.

Yayın Tarihi: 13/03/16 10:01
okuma süresi: 3 dak.
Tatlısu Belediyesi kadınları unutmadı
A- A A+

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DPUG) Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın eşi Müge Denktaş, DPUG Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak ve bazı kadın örgütü üyelerinin de katıldığı çay partisine içlerinde yabancı uyruklularında bulunduğu kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Tatlısu Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Kadınların alkışları eşliğinde salona gelen Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, kadınlarla tek tek ilgilendi, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu, hayırdualarını aldı.

Başkan Hayri Orçan, burada yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün önemine değindi ve bu özel günün neden kutlandığını Tatlısulu kadınlarla paylaştı.

HAYRİ ORÇAN: "EMEKLERİNİZE KARŞILIK NE YAPSAK AZDIR"

Konuşmasında bir de özeleştiride bulunan Orçan, erkeklerin kadınların kıymetini pek bilmediğine vurgu yaparak şunları kaydetti:

"Siz gerçekten ağır emekçilersiniz. Çok fazla görünmese de, biz erkekler kıymetinizi çok fazla bilmesek de, evdeki bütün ağır işleri yapan sizlersiniz. Çocuklarımızın eğitiminden gelişimine, bu topluma en iyi şekilde hazırlanmasına kadar büyük bir emek sarf ediyorsunuz. Bu emeğinize karşılık biz ne yapsak azdır. İşte bu özel günü mutlu ve güzel geçirmeniz için arkadaşlarla, ekibimizle birlikte bu etkinliği sizler için hazırladık. DPUG Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın eşi Müge Denktaş ve beraberindeki heyete aramızda olduklarından dolayı çok teşekkür ederim. Hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun. Geleceğe daha umutla, daha güzel bakabilme adına hepinize sevgiler saygılar sunuyorum."

MÜGE DENKTAŞ: "GELECEK GÜNLERİN SİZE VE AİLENİZE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLERİM"

DPUG Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın eşi Müge Denktaş ise, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan'a emekçi kadınları düşünerek düzenlediği bu çay partisinden dolayı teşekkür etti.

Kadınların toplumdaki ve ailedeki önemine değinen Müge Denktaş, "Üretkenlik kadının doğasında vardır. Zaten anne olmak başlı başına mucizevi bir olaydır. Biz emekçi kadınlar sadece işte değil evde, çocuklarımızın gelişiminde, eşlerimizin arkasında, her yerde, görevimizi layıkıyla her zaman yerine getirmekteyiz. Hepinizin kadınlar gününü kutlar, gelecek günlerin size ve ailenize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sahne alan Gomba ise seslendirdiği şarkılarla kadınların doyasıya eğlenmesini sağladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.