İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Medya Grubu`nda neler oluyor?

Kıbrıs Medya Grubu`nda neler oluyor?

<FONT face=Calibri>KIBRIS Medya Grubu'ndan şok ayrılıklar sürüyor. Bundan altı ay önce KIBRIS Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Süleyman Ergüçlü ve hemen ardından KIBRIS TV Müdürü Erdinç Gündüz istifa etmişlerdi. </FONT>

Yayın Tarihi: 02/01/09 17:36
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Medya Grubu`nda neler oluyor?
A- A A+

Henüz aradan altı ay geçmesine rağmen istifaların ardı arkası kesilmiyor. birkaç gün önce Yazı İşleri Müdürü ve gazetenin yazarlarından Başaran Düzgün ve KIBRIS TV Müdürü Hüseyin Ekmekçi istifalarını gazete patronu Asil Nadir'e sundu. Bu istifalara dair KIBRIS Medya Grubu`ndan ve istifa eden kişilerden herhangi bir resmi açıklamanın gelmemesi medya kulislerinde birçok söylentiye sebebiyet verdi.

Bunlardan bir tanesi, Başaran Düzgün`ün Süleyman Ergüçlü`den boşalan Genel Yayın Koordinatörlüğü koltuğuna atanması beklenirken, Asil Nadir`in bu mevkiyi Gazeteci Reşat Akar`a teklif etmesi üzerine Başaran Düzgün`ün istifa ettiğidir.

KIBRIS Medya Grubu`ndan bir yetkili Gazete Patron ve Yöneticilerinden istifa eden kişilere kesinlikle iktidar, mualefet, kurum veya kuruluş aleyhine yanlı yayın yapmaları ve yazı yazmaları yönünde hiçbir müdahalenin ve talebin olmadığını söylerken istifa sebeplerinin bu olmadığını belirtti.

Diğer bir söylenti, Kıbrıs Genç TV tarafından yeni bir gazetenin hazırlandığı ve istifa eden kişilerin tümünün "Gün" isimli bu yeni gazete bünyesinde toplanacağıdır.

Bu konuda KIBRIS Medya Grubu`nun ve istifa eden kişilerin resmi açıklama yapıp bu söylentilere bir son vereceklerini umut ediyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.