VADİLİ
okuma süresi: 2 dak.

Vadili İlkokulu'nun durumu içler acısı

Vadili İlkokulu'nun durumu içler acısı

Bayraktar Ortaokulu'nda yaşanan tavandan alçı düşmesi olayı sonrasında Vadili İlkokulu'ndaki sıkıntıları da gündeme getirdi.

Yayın Tarihi: 25/03/16 10:02
okuma süresi: 2 dak.
Vadili İlkokulu'nun durumu içler acısı
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Bayraktar Ortaokulu'nda yaşanan ve öğrencilerin ders yılı sonuna kadar Haspolat İlahiyat Koleji'nde eğitim yapmasına neden olan alçı düşmesi sonrasında özellikle kırsalda bulunan diğer devlet okullarını da gündeme getirdi.

Ailelerin sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarda Vadili İlkokulu'nun durumu ortaya seriliyor.


Vadili İlkokulu'nun paylaşılan fotoğrafında sıvaların döküldüğü, duvarlarda çatlaklar oluştuğu ve bazı kirişlerin kırılmış olduğu görülüyor.

Öte yandan soyal medyada ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası'nin şikayeti üzerine Eğitim Bakanlığı'nın dün Vadili İlkokulu'na ekip yolladığı ve okulda inceleme yaptığı öğrenildi.

Havadis Gazetesi'nden Duygu Alan'ın haberine göre, okula giden ekipler kabaran ve düşme tehlikesi olan sıvaları balyoz ve benzeri inşaat aletleri ile kırdı. Kırılan molozlar olduğu yerde bırakıldı. Çocukların çantaları oturacakları sandalyeler de molozlar altında kaldı...

Konu ile ilgili Havadis Gazetesi'ne konuşan okul öğretmeni ise Eğitim Bakanlığı'nın ilgisine teşekkür ederken, yapılan incelemenin saatinin ve şeklinin doğru olmadığını, okulun ve sınıfların ders saatinde molozlar ile dolduğunu bunun ise büyük tehlike yarattığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.