BEYARMUDU
okuma süresi: 2 dak.

Türk Sanat Müziği Konseri yarın akşam Beyarmudu'nda

Türk Sanat Müziği Konseri yarın akşam Beyarmudu'nda

Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı'na bağlı Kültür Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Devlet Türk Müziği Topluluğu, yarın akşam Beyarmudu Belediyesi'nin Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde Türk Sanat Müziği Konseri veriyor.

Yayın Tarihi: 28/03/16 09:45
okuma süresi: 2 dak.
Türk Sanat Müziği Konseri yarın akşam Beyarmudu'nda
A- A A+

Kültür Dairesi'nin verdiği bilgiye göre çalışmalarını Kültür Dairesi Sanatçısı ve Devlet Türk Müziği Topluluğu Şefi Tuncay Langal yönetiminde sürdüren topluluk bu kez sahneye 8 yıldan beri Kültür Dairesi'ne hizmet eden topluluk üyelerinden Şef Lale Langal yönetiminde çıkıyor.

Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin genellikle şehir merkezlerinde gerçekleştirilmesi nedeniyle bu etkinlikleri takip edemeyen kesimlere de ulaşmayı hedefleyen Devlet Türk Müziği Topluluğu ülkenin her köşesinde verecekleri konserler dizisine hazırlanıyor. Altı müzisyen ve dokuz solistten oluşan topluluk, bahar turnesi kapsamında ilk konserine Mesarya Bölgesi halkı ile buluşarak başlıyor.

Devlet Türk Müziği Topluluğu'nun keman, kanun, klarnet, ud, gitar ve ritim sazlardan oluşan orkestra eşliğinde solistler geçidi yaşatacağı konserinde herkesin severek dinlediği şarkılara yer verilecek.

Şarkıların sürpriz olacağı konserde Yıldırım Gürses, Teoman Alpay, Şekip Ayhan Özışık, Suat Sayın ve Erkin Koray gibi unutulmaz bestekârların Yeşilçam'da klasikleşmiş eserleri de seslendirilecek.

Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri saat 20.00'da başlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.