ALAYKÖY
okuma süresi: 1 dak.

Alayköy Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Alayköy Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Alayköy Belediyesi'nde, 2016-2017 yılı toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yayın Tarihi: 05/04/16 14:29
okuma süresi: 1 dak.
Alayköy Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı
A- A A+

Sözleşmeye, Kıbrıs Türk Belediye Çalışanları Sendikası (Bel-Sen) Başkanı Fikret Keleş ile Alayköy Belediye Başkanı Hulusi Manisoy imza attı.

Bel-Sen'den yapılan açıklamaya göre, Fikret Keleş, belediye başkanıyla, çalışanların mevcut haklarını koruyarak, hiçbir hakkı da kaybetmeden, özlük haklarında gerekli iyileştirilmelerin yapılması konusunda uzlaşı sağlanarak, toplu iş sözleşmesine imza attıklarını belirtti.

Açıklamada, toplu iş sözleşmesinde ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum dikkate alınarak, maaş ve ücretlere herhangi bir artış getirilmezken, sosyal menfaatlere bir kısım artış getirildiği belirtildi. Düşük ücretlerle çalışan bir kısım çalışana, yıl içinde bazı değişiklikler yaparak, iyileştirmeye gidileceği hususlarında da mutabakat sağlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.