İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıslı Türk aile şirketi olan JJ Food Services (JJ), İngiltere'de karı en hızlı büyüyen şirketler arasında yer aldı

Kıbrıslı Türk aile şirketi olan JJ Food Services (JJ), İngiltere’de karı en hızlı büyüyen şirketler arasında yer aldı

<p>Kıbrıslı Türk aile şirketi olan JJ Food Services (JJ), İngiltere'de karı en hızlı büyüyen şirketler arasında yer aldı.</p>

Yayın Tarihi: 10/04/16 17:58
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıslı Türk aile şirketi olan JJ Food Services (JJ), İngiltere’de karı en hızlı büyüyen şirketler arasında yer aldı
A- A A+

Merkezi Enfield'de bulunan ve İngiltere çapında toptan gıda satışı ve dağıtımı yapan JJ, Sunday Times gazetesinde dün yayınlanan "en çok kar eden 100 şirket" listesinde 70'inci sırada yer aldı.

Tablo, şirketlerin geçmiş üç sene boyunca gösterdikleri performansı baz alarak oluşturuldu.

900 çalışanı bulunan şirketin, İngiltere çapında 8 dağıtım merkezi bulunuyor. 31 Mart 2015'te sona eren yıl için Ekim'de 181.64 milyon Sterlin satış rakamı açıklayan şirket, 11.87 milyon Sterlin vergi öncesi kar açıkladı. Bu alanda rekor kıran şirket, geçmiş yıla oranla karını yüzde 55 artırarak Sunday Times'ın prestijli listesine girmeyi başardı.

JJ, ülkenin güney doğusundan listeye giren 23, Londra'dan da listeye giren 22 şirket arasında bulunuyor.

Mustafa Kamil tarafından 1988'de kurulan JJ, rekabetçi fiyatları ve kaliteli servisiyle müşterileri arasında oldukça büyük sükse yaptı. Müşteri tabanı günden güne büyüyen şirket, bugün okullar, üniversiteler, yerel yönetimler, restoranlar, bar ve otellere de hizmet veriyor.


900 çalışanı, İngiltere çapında 8 dağıtım merkezi bulunan şirket 31 Mart 2015'te sona eren yıl için Ekim'de 181.64 milyon Sterlin satış rakamı açıklayan şirket, 11.87 milyon Sterlin vergi öncesi kar açıkladı. Bu alanda rekor kıran şirketin sahibi Kıbrıslı Türk Mustafa Kamil.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.