MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Sarıçizmeli: "İnşallah bu birlikteliğimiz ve kardeşliğimiz her daim devam eder"

Sarıçizmeli: "İnşallah bu birlikteliğimiz ve kardeşliğimiz her daim devam eder"

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ve beraberindeki heyet kardeş şehir Bursa Osmangazi Belediyesinin düzenlediği Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın 690'ıncı fetih yıl dönümü etkinliklerinde KKTC'yi temsil etti.

Yayın Tarihi: 12/04/16 11:10
okuma süresi: 2 dak.
Sarıçizmeli: "İnşallah bu birlikteliğimiz ve kardeşliğimiz her daim devam eder"
A- A A+

Etkinliğe üç kıtadan Yörük Türkmen boylarının yanında, Bosna, Kosova ve Makedonya'dan 300' ü aşkın davetli ve belediye temsilcileri katıldı.

Mehmetçik Belediyesi basın ve halkla ilişkiler biriminden yapılan açıklamaya göre, Fetih Şenlikleri çerçevesinde sempozyumlar, Yörük beylerinin katıldığı Yörük-Türkmen buluşması, kent koşusu ve rahvan at yarışları gibi geleneksel etkinlikler düzenlendi.

SARIÇİZMELİ YÖRÜK TÜRKMEN BEYLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Pınarbaşı parkında düzenlenen Yörük Türkmen Buluşması "Çadır Ziyareti" etkinliğine katıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi şenliklerine katılan kardeş şehir belediye başkanı, meclis üyeleri ve yöneticileri onuruna yemek verdi.

Mehmetçik Belediyesi, Makedonya, Kosova, Bosna ve Kırşehir Boztepe Belediyelerinin başkan ve yöneticileri ile yemekte bir araya gelen Başkan Dündar, 690 yıl önce gerçekleşen Bursa'nın fethinin yıl dönümü etkinliklerine katılanlara teşekkür etti.

Yemekte konuşma yapan Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ise kardeş şehir Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın davetine ve gösterilen misafirperverliğe teşekkür etti.

"İNŞALLAH BU BİRLİKTELİĞİMİZ VE KARDEŞLİĞİMİZ HER DAİM DEVAM EDER"

Birlik, beraberlik ve kardeşlik adına böylesine kültürel etkinliklerin önemli olduğunu belirten Sarıçizmeli, gecenin sonunda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a Kıbrıs' a özgü el işiyle hazırlanmış bir tablo hediye etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.