TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

KKTC-Gaziantep arasında yeni seferler başlıyor

KKTC-Gaziantep arasında yeni seferler başlıyor

Türkiye'nin Gaziantep ilinden KKTC'ye yeni uçak seferleri 2 Mayıs'ta başlayacak. Onur Air tarafından Alyamaç Turizm ile yapılan anlaşmaya bağlı olarak hayata geçirilecek seferler, haftada 3 gün gerçekleştirilecek. Amaç, Gaziantepe daha fazla yerli ve yabancı turist çekmek.

Yayın Tarihi: 21/04/16 14:07
okuma süresi: 1 dak.
KKTC-Gaziantep arasında yeni seferler başlıyor
A- A A+
Gaziantep'te faaliyet gösteren Alyamaç Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Alyamaç, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, 2 Mayıs itibarıyla Gaziantep'ten KKTC'ye haftada 3 gün uçak seferleri yapılacağını söyledi.

Kent turizmini hareketlendirmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını ve bu kapsamda özel bir havayolu şirketiyle anlaştıklarını vurgulayan Alyamaç, "Gaziantep'e daha fazla yerli ve yabancı turist çekmeyi amaçlıyoruz. Onur Air ile anlaşmaya vardık. 2 Mayıs'tan itibaren Gaziantep'ten Lefkoşa'ya direkt uçuşlar başlayacak" ifadelerini kullandı.

Alyamaç, çalışmalarda kendilerine destek veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve diğer ilgililere teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.