BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

TC Sağlık Bakanlığı'ndan Büyükkonuk Belediyesi'ne ambulans veriliyor

TC Sağlık Bakanlığı'ndan Büyükkonuk Belediyesi’ne ambulans veriliyor

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu bugün Ankara'da bir takım ziyaretlerde bulundu. Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu'nun ''Önce İnsan'' sloganı ile kurmuş olduğu sağlık birimi Ambulans'ına kavuşuyor. Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı ile gerçekleşen istişareler sonucunda Büyükkonuk Belediyesi Sağlık Birimi'ne yeni Ambulans veriliyor.

Yayın Tarihi: 05/05/16 16:23
okuma süresi: 1 dak.
TC Sağlık Bakanlığı'ndan Büyükkonuk Belediyesi’ne ambulans veriliyor
A- A A+

Gelen davet üzerine Ankara'ya giden Sennaroğlu TC Kıbrıs'tan sorumlu Başmüşavir Tuğrul Biltekin ve Başbakanlık Uzmanı Özgür Üçkuş ile görüşerek Ambulans için onay alındığını belirtti. Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından aracın Büyükkonuk Belediyesi'ne teslim edileceğini söylen Sennaroğlu, daha sonra Ankara Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'e makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Bununla birlikte bazı bakanlıklar ve yetkililerle (Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı vb.) temaslarda bulunacak olan Sennaroğlu'nun birkaç gün içerisinde adaya dönmesi bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.