ESENTEPE
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst: "Seyrüseferde hem vatandaş korunacak, hem devletin kayıpları giderilecek"

"Seyrüseferde hem vatandaş korunacak, hem devletin kayıpları giderilecek"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Bahçeli ve Esentepe köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü, beklentilerini dinledi.

Yayın Tarihi: 29/05/16 14:00
okuma süresi: 2 dak.
"Seyrüseferde hem vatandaş korunacak, hem devletin kayıpları giderilecek"
A- A A+

Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan'ın davetlisi olarak bölgeye giden Bakan Dürüst, vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgenin ihtiyaçları ve eksiklikleri hakkında bilgiler aldı.

Bakan Dürüst, Esentepe ve Bahçeli köy ziyaretlerinde bir araya geldiği vatandaşların yönelttikleri sorulara yanıt vererek, seyrüseferlerde yapılacak olan yasal değişiklikler ile ilgili de bilgiler verdi.

Bakan Dürüst, seyrüsefer ruhsatları ile ilgili olarak, Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı ile birlikte çalıştıklarını, kısa bir süre içerisinde yeni yasanın çerçevesinin belirleneceğini ve kamuoyu ile daha detaylı bir şekilde paylaşılacağını belirtti.

Dürüst, "En başta şunu bilmelisiniz ki, yapılacak yasal düzenlemede vatandaşın çıkarlarının korunması, bizler için en öncelikli husustur. Hem vatandaşımızın faydasına olacak hem de devletimizin kayıpları giderilecek" dedi.

Bakan Dürüst, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı görevine geldiği ilk günden beri kendisine iletilen en yoğun talebin KKTC'den Karadeniz'e seferlerinin başlatılması konusu olduğunu belirterek, konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde Karadeniz Kültür Derneği Başkan ve Dernek üyeleri ve Pegasus Hava Yolları yetkilileri ile bir araya gelerek konuyu derinlemesine konuştuklarını kaydetti.

Dürüst "KKTC'den Trabzon'a direkt seferlerin yeniden başlatılması için kararlı olduğumu yinelemek isterim" dedi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, konuşmaların ardından, Esentepe'de geçtiğimiz günlerde, elektrik kontağından çıkan yangın sonucunda evleri tamamen yanan vatandaşları ziyaret etti.

Bakan Dürüst, konuyla ilgili olarak Esentepe Belediye Başkanı Erdoğan'dan bilgiler alarak, evleri yanan vatandaşların mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi için destek olacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.