KARPAZ
okuma süresi: 3 dak.

BKP: "Nereye gitsek vatandaş dert küpü olarak karşımıza çıkıyor"

BKP: "Nereye gitsek vatandaş dert küpü olarak karşımıza çıkıyor"

Birleşik Kıbrıs Partisi Dipkarpaz köyünü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 02/06/16 14:42
okuma süresi: 3 dak.
BKP: "Nereye gitsek vatandaş dert küpü olarak karşımıza çıkıyor"
A- A A+
BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, BKP İskele ve BKP Mağusa İlçe başkan ve yöneticilerinden oluşan kalabalık bir heyetle Dipkarpaz köyüne giden BKP heyeti, Karpaz'da yaşayan halkın sorunlarını dinledi, görüşlerini aktardı ve çözüm önerilerini ortaya koydu. Yoğun bir ilginin gösterildiği köy gezisinde BKP Genel Başkanı İzzet İzcan halka hitaben yaptığı konuşmada, köylünün sorunlarını yerinde görmek için geldiklerini, hangi bölgeye gidilse vatandaşın dert küpü olarak karşılarına çıktığını belirterek, dertlerin ortak olduğunu söyledi. BKP Genel Başkanı İzzet İzcan "Yönetimde emek düşmanı bir hükümet var, siz ne söylerseniz söyleyin, duymuyor ve görmüyorlar. Patates tarlada kaldı, narenciye para etmiyor, kuraklık köylünün belini büktü, hayvancı sütünü satamıyor diyorsun, alık alık yüzünüze bakıyorlar, diğerleri gibi aciz ve çaresiz bir UBP-DP hükümeti var"dedi.

Parlamentoda bulunan partiler arasında ne fark var?

"Bugün parlamentoda görev yapan tüm partiler dönem dönem hükümetlerde görev almışlardır" diyen BKP Genel Başkanı İzzet İzcan "Söyleyin allah aşkına aralarında ne fark var, halkı kandırıp hükümetcilik oynamaktan, Ankara'daki hükümetlerin elinde oyuncak olmaktan ileri gidebildiler mi?" diye sorarak, ekmeğini alınteri akıtarak taştan çıkaran Karpaz emekçilerini, Birleşik Kıbrıs Partisi'nin yanında saf tutmaya çağırdı.

Gelin geleceği birlikte kuralım.?

"Biz sol değerlere inanan, emeği en yüce değer gören, insanlar arasında hiçbir ayırım yapmayan, sizlerin içerisinden çıkan mücadele arkadaşlarınız" diyen İzcan, "Kâr daha fazla kâr hırsıyla yanıp tutuşan egemen güçlerin karalama politikalarına alet olmayın, gelin geleceği birlikte kuralım"dedi.

"Kıbrıs sorunu çözülmeden rahat yüzü görmeyeceğiz" diyen BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, " Barış için var gücümüzle çalışırken, başta Kürt halkı olmak üzere ezilen tüm dünya halklarının yanında, onlarla dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz"dedi.

Gece soru cevap şeklinde, geç saatlere kadar yoğun bir ilgi ile devam etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.