DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

Değirmenlik Belediyesi'nden yaşlılara iftar yemeği

Değirmenlik Belediyesi’nden yaşlılara iftar yemeği

Değirmenlik Belediyesi, Meriç'te bulunan Gündüz Yaşlı Bakım Merkezi'ne giden 65 yaş üzeri bireylere iftar yemeği verdi.

Yayın Tarihi: 01/07/16 12:02
okuma süresi: 1 dak.
Değirmenlik Belediyesi’nden yaşlılara iftar yemeği
A- A A+
Değirmenlik Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Gündüz Yaşlı Bakım Merkezi'ne giden 65 yaş üzeri bireylere, Demirhan'da bulunan Özgitler Restorant'ta iftar yemeği verildi.

Yemek; Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal ve eşi Ayşe Işısal'ın yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve Gündüz Yaşlı Bakım Merkezi çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.

İftarın açılmasından sonra konuşma yapan Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Gündüz Yaşlı Bakım Merkezi'nin yaklaşık iki yıldan beri hizmet verdiğini, bölgedeki tüm 65 yaş üzeri kişilerin bu merkezden yararlanmasını umduğunu dile getirdi.

Evlerde yalnız kalan insanların başkalarıyla kaynaştıkları zaman sosyalleştiklerini ve hayata bağlandıklarını söyleyen Işısal, Gündüz Yaşlı Bakım Merkezi'nin bu açıdan çok önemli olduğunu kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.