KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Bu yazın da vazgeçilmezi, eşsiz sahiliyle; Altınkum

Bu yazın da vazgeçilmezi, eşsiz sahiliyle; Altınkum

Aşırı sıcaklardan bunalan vatandaş, bayram tatilini fırsat bilerek kendini Altınkum'un serin sularına attı… Tarihi ve doğal görünümüyle Kıbrıs'ın en gözde bölgelerinden biri olan, güneşi ve eşsiz sahilliyle vazgeçilmez olan Altınkum bu yazın da vazgeçilmezi…

Yayın Tarihi: 04/07/16 08:18
okuma süresi: 2 dak.
Bu yazın da vazgeçilmezi, eşsiz sahiliyle; Altınkum
A- A A+
Kıbrıs Postası - Fatoş YAVUZ / Emine KARAOĞULLARI

Ülkemizde Sıcakların günden güne artmasıyla birlikte bunalan vatandaş, kendini Altınkum'un serin sularına atarak serinledi.
Sıcaktan bunalan vatandaş, Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilerek dünyanın en güzel sahillerinden biri olan, el değmemiş, incecik altın sarısı ve yer yer kum zambakları ile örtülü Karpaz'ın Altın Kumsal'ında denizin, kumun ve güneşin tadını çıkardı. Güneşin ve denizin keyfini çıkaran vatandaş, şezlonglara sere serpe uzandı.


Kıbrıs'ın doğal güzellik ve kumlarının bulunması bakımından en güzel sahillerinden biri olan Altınkum'da kimisi denize girip serinlemeyi tercih ederken, kimisi ise güneş kremlerini sürüp bronzlaşmayı tercih etti. Bazıları ise çeşitli su sporları yaparak vakit geçirdiler.
Öte yandan gençlerden oluşan kalabalık bir grup doğum günü kutlaması yaparak eğlenceli dakikalar yaşadı.

Aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, sıcak havayı fırsat bilip Altınkum'un eşsiz ve berrak denizine girerek serinlediklerini ve deniz sezonunu açtıklarını belirtti.


ALTINKUM, DÜNYANIN EN GÜZEL 10 PLAJINDAN BİRİ OLARAK GÖSTERİLİYOR…

Kıbrıs adasının en güzel sahillerinden biri olan Altınkum, dünyanın en güzel 10 plajlarından biri olarak gösteriliyor.

Taşsız kumsalı ayrı, pırıl pırıl berrak turkuvaz denizi ayrı güzel.. Berrak denizi ve altın sarısı kumsalıyla huzurun bulunabileceği harika bir kumsal...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.