İSKELE
okuma süresi: 4 dak.

İskele Festivali kapsamında düzenlenen "Gençlik Yarışması"nda gençler taç giydi

İskele Festivali... Yılın genç kızı Vlade Kıraner ve yılın genç erkeği Cory Jevdet

48. Geleneksel İskele Festivali kapsamında düzenlenen "Gençlik Yarışması"nda yılın genç kızı Vlade Kıraner ve yılın genç erkeği Cory Jevdet oldu.

Yayın Tarihi: 10/07/16 12:57
okuma süresi: 4 dak.
İskele Festivali... Yılın genç kızı Vlade Kıraner ve yılın genç erkeği Cory Jevdet
A- A A+

İskele Belediyesi ile Havadis Gazetesi işbirliğinde bu yıl 33'üncüsü düzenlenen "Yılın Genç Kızı ve Yılın Genç Erkeği Yarışması" dün akşam yapıldı.

48. Geleneksel İskele Festivali'nin 9. gününde yer alan "Gençlik Yarışması"nda Yılın Genç Kızı İskele'den 18 yaşındaki Vlade Kıraner, Yılın Genç Erkeği ise Girne'den 18 yaşındaki Cory Jevdet oldu. Birinciler 1000 TL'lik para ödülünün de sahibi oldu.

İskele Açık Hava Kültür Merkezinde, Günkut Ajans Direktörü Bülent Günkut organizasyonuyla düzenlenen Yılın Genç Kızı ve Yılın Genç Erkeği Yarışması Havadis Show ile başladı, ardından gençler spor, takım elbise ve abiye kıyafetler ile podyumda yürüdü.

Seçici kurulun değerlendirmesi sonrasında Yılın Genç Kızı unvanını almaya hak kazanan isim Vlada Kıraner oldu. Kıraner 1000 TL'lik para ve yarışma birinciliği ödülünü İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Ekmekçi'den aldı.

Yılın Genç Erkeği kategorisinde birinci olan Cory Jevdet de 1000 TL'lik para ödülünün sahibi oldu ve ödülünü İskele Belediyesi Meclis Üyesi Seymen Yılmaz ile Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Ekmekçi'den aldı.

Yarışmada dereceye giren genç erkeklerin ve genç kızların isimleri ve kazandığı ödüller şöyle:

"Erkeklerde, 1. Cory Jevdet 1000 TL, Selçuk Okyar cep telefonu, Can Özbilen cep telefonu.

Kızlarda, 1. Vlada Kıraner 1000 TL, 2 Günay Mimar cep telefonu, Rale Aydın Güleç cep telefonu."

Yarışmada Jüri olarak Gülsev Ekmekçi, Deniz Düzgün, Sıdıka Özateş, Bahar Gökhan, Berfe Alisinanoğlu, Hanife Arıburun, Akay Günkut, Kemal Ağın, Ferhat Eren, Mustafa Cancuri ve Sadık Kolihan görev yaptı.

Yarışma sırasında Bahar Gökhan ve Öztürk Öz de sahne alarak, şarkılar söyledi.

SADIKOĞLU: "FESTİVALİMİZ YARIM ASIRLIK OLMA YOLUNDA"

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yarışmada yaptığı konuşmada, Geleneksel İskele Festivali'nin yarım asırlık bir festival olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyleyerek, 33. Gençlik Yarışması'na ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi, Havadis Gazetesi başta olmak üzere yarışmaya katkı koyan herkese teşekkürlerini sundu.

GÜNKUT: "50. YILDA DA BİRLİKTE DAİMA İLERİYE"

Günkut Ajans Direktörü, 33. Gençlik Yarışmasının organizatörü Bülent Günkut da konuşmasında, festivalin 50. yılına iki adım kaldığını ve İskele Festivali'nde olmaktan gurur duyduğunu söyledi, destek veren herkese teşekkür etti.

HÜSEYİN EKMEKÇİ: "BU YARIŞMADA YER ALMAK GURUR VERİCİ"

Gençlik Yarışması'na 7 yıldır destek verdiklerini söyleyen Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Ekmekçi ise, "İskele Belediye Başkanı istediği sürece İskele' de, bu yarışmada olacağız" dedi ve Havadis ailesi olarak burada olmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Gece derecelerin açıklanması ve plaketler ile ödüllerin verilmesinin ardından konfetilerin patlatılması ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

FESTİVAL BUGÜN SONA ERİYOR

Bu arada 48. İskele Festivali bugün sona eriyor. 1 Temmuz'da başlayan festivalin finalinde Türkiye'den sanatçı Güliz Ayla sahne alacak. İskele Belediyesi Açık Hava Kültür Merkezi'ndeki konser saat 22.30'da başlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.